2500 TL ekran kartı tavsiyesi

Caue de wit

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Lol, Mount and blade, CS:GO ve korku oyunları oynamak istiyorum. Şu anda LOL kaldırıyor PC ama en düşük ayarlarda 20 FPS'de oynuyorum. 200 FPS falan o civarda oynamak istiyorum. 200, 250 TL bütçem var.
ekran.jpg
sisstt.png
sistem.jpg
sistem özelliklerim ise ;
ekran.jpg sisstt.png sistem.jpg

G33/G31 bir ekran kartı değildir. Anakartın üzerinde bulunan bir dahili ekran kartıdır. Büyük ihtimalle PSU'nuzun Watt değeri çok düşük. Ondan dolayı buradaki parçalar kasma ve sorun yaratacaktır , darboğaz olacaktır. 2500TL'ye GTX 960'lı bütün sistem değişmiş halde Skylake bir sistem toplamalısınız. ( Skylake şart değil fakat 2500TL + Skylake toplanmalı.)

200 250 tl civarı bütçem var dostum , başlığı kendileri düzeltmişler ceza aldım o yüzden cevap yazamadım konuya

fiyatı uygunmuş ,ekran kartı bu özelliklere uyuyorsa alıyım boş yere 800 tl masraf etmeyim o zaman ,madem kasalar kötü.

Güç kaynağınızın resmini çekip atabilir misiniz yada üzerinde yazar 12v diye o kanaldan kaç watt güç verebiliyor bakabilir misiniz.
Belson Jl 400
230V-,50 Hz 4A ---400 watt yazıyor sitelerde

bu da psu'nun resmi

Dosya Ekleri

• bel.jpg
    bel.jpg
    110,7 KB · Görüntüleme: 245
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı