2500 TL gamepad önerisi

pavlos

Decapat
Daha fazla  
8BitDo Ultimate 2C, Mechanike G1 Pro, Bigbig Won Gale Hall, Aether ve Fantech Shooter 3 arasında kaldım. Bunlardan hangisini almam daha uygun olur bu arada?

8BitDo Ultimate 2C, Mechanike G1 Pro, Bigbig Won Gale Hall, Aether ve Fantech Shooter 3 arasında kaldım. Bunlardan hangisini almam daha uygun olur bu arada?
Ben şahsen bunun taraftarıyım:

Bigbig Won Gale Hall'da Dock'a sahip ama attığım olan enazından ithalatçı aracılığı ve Amazon satıcı olduğu için garanti konusunda daha güvenli olur.

DualShock 4 şaşmaz hocam kaç senedir hem PS4 hem de PC için kullanıyorum halen bir sıkıntısı yok.

Ben şahsen bunun taraftarıyım:

Bigbig Won Gale Hall'da Dock'a sahip ama attığım olan enazından ithalatçı aracılığı ve Amazon satıcı olduğu için garanti konusunda daha güvenli olur.
XBOX Series buldum şuan 2400 liraya ona baktım da hocam da sürekli pil parası vermekten kafayı sıyırır mıyım diye düşünüyorum

DualShock 4 şaşmaz hocam kaç senedir hem PS4 hem de PC için kullanıyorum halen bir sıkıntısı yok.
Eski Dualshock 4 kullanıcısıyım biraz değişiklik olsun istiyorum ve genelde PC kısmında daha çok beğeniliyor XBOX tipi kollar ondan dolayı bunları düşünüyordum

XBOX Series buldum şuan 2400 liraya ona baktım da hocam da sürekli pil parası vermekten kafayı sıyırır mıyım diye düşünüyorum
Valla hocam Xbox ve PS kollarını herzaman konsollar için öneriyorum. PS kolları zaten Windows ile uyumlu değil ve Xbox kollarıda dediğiniz gibi bataryası yok, Hall Effect Analog yok ve Analog Drift oluyor oyüzden.
Bu 3. isim firmalar bir sürü şey sunuyorlar, hertürlü özellik ile yazılım destekleri, makrolar ve ekstra tuşlar...

Okadar da değil hocam. Hem Xinput desteği yok, üstüne kaç asırlık kol. 400TL'ye aldığım Nova Lite bile daha kaliteli orjinal DS4 kolundan sadece Jiroskop yok.

Amazon iyzico ödeme yöntemini destekliyorsa düşünüyorum hocam bazı kişiler de bu kolu önerdi ama gizala'da iyzico ödeme yöntemi yok
Iyzico nasıl çalışıyor bilmiyorum hocam, oyüzden birşey diyemem pek. Amazon'da olmuyorsa başka ilan yok ne yazıkki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı