2500 TL hazıp PC tavsiyesi

Hazır bilgisayar öneren görmedim ben daha. Babana güzel güzel anlatırsan hazır bilgisayar alacağına parayı çöpe atması gerektiğini anlayacaktır. İki gündür dikkatimi çekiyor arkadaşlarımız hazır bilgisayarların işlemcilerinin çok iyi olduğunu söylüyor. Evet bazı bilgisayarların işlemcileri çok iyi oluyor fakat işlemci dışında içinde iyi bir şey bulunmuyor. Düşük mhz ramler, yavaş hddler, 5 para etmez ekran kartları. Çoğunluğu böyle. Hazır bilgisayar alırken verilen paranın bir kısmı markaya gittiği için ve adı üzerinde hazır olduğu için biraz daha masraflı oluyor.
 
Hatta ben 970 öneriyorum bunları segment gibi düşünün. 950-960 2. Seviye 970-980 bunlar en üst segment. Üst segmentin en az 5 yıl en fazla 8 yıla kadar oyunları oynatabileceğini söyleyebilirim. He ama 960 da kötü bir ekran kartı değil benim eski laptopumda gt220m ekran kartı vardı ve şuanki oyunları low da oybayabiliyorum. Bu yüzden ben 970 aldğım zaman çağ atlamıştım.

Hatta ben 970 öneriyorum bunları segment gibi düşünün 950-960 2. Seviye 970-980 bunlar en üst segment üst segmentin en az 5 yıl en fazla 8 yıla kadar oyunları oynatabileceğini söyleyebilirim. He ama 960 da kötü bir ekran kartı değil benim eski laptopumda gt220m ekran kartı vardı ve şuanki oyunları low da oybayabiliyorum. Bu yüzden ben 970 aldğım zaman çağ atlamıştım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@BySchWil Arkadaşımızın daha başlangıç seviyesinde olduğunu düşündüğümden öyle söyledim. Yoksa tabiki üs seviye ekran kartları 980ti titanx titanz vs. Fakat arkadaşımızın gtx970'li bir sistem toplaması onun istediklerini kesinlikle karşılayacaktır. Onun için en üst seviye gibi gelecektir.

Bu arada eğer GTX 970'li bi PC'yi hazır alırsanız tahminen en az 4000 TL gibi bir fiyatı gözden çıkarmanız gerektiğini söyleyeyim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı