2500 TL i5 4460 sistem toplama

Arkadaşlar önce sistemi iyileştireyim dedim, baktım ki olmuyor. En baştan toplamaya karar verdim, fotoğraftaki sistem ve şu anda kullandığım bilgisayardaki hdd’yi (samsung hd103sı ata) kullanmayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence ramleri tek slot al ilerde 16 ya yükseltme şansın olur ayrıca sapphire modelini tercih edersen aradaki 100 tl farkla işlemci sogutucusu alablirsin.

Ramların tek modül olduğunu görmemişim uyardığınız için teşekkürler. Sizce başka eksik, yetersiz veya uyumsuz bir şey var mı? Yâda sizin önereceğiniz başka sistem.

Ramların tek modül olduğunu görmemişim uyardığınız için teşekkürler. Sizce başka eksik, yetersiz veya uyumsuz bir şey var mı? Yâda sizin önereceğiniz başka sistem.
Sistemin çok güzel olmuş senin yerinde olsam psu yu 750 watt tercih ederdim ilerde crossfire yada sli yapmak istersen kolay olur ayrıca ekran kartında asusa o kadar para vermek yerinde sapphire veya msi i tercih ederdim aradaki farka güzel bir işlemci soğutucusu alırdım tabi senin kararın ancak sistem çok güzel olmuş.

Arkadaş rami değiştirmemi önerdi " Kingston 240GB HyperX FURY Sata 3.0 Cache SSD (Okuma 500MB / Yazma 500MB) " bununla değiştirmeyi düşünüyorum ne dersiniz,güç kaynağı 750 w bütçem yetmiyor maalesef bir de sapphire ile daha önce sıkıntı yaşadım bir de msi ile asus arasında fiyat farkı yok.İndirim de olduğu için asusu tercih ettim.

Bir sorum daha var pek bilgim olmadığı için aklıma takıldı. Bu sistem de overclock özelliği yok acaba performans açısından sıkıntı olur mu? Bir de tahminen bu sistem beni ne kadar götürür.

i5 4460 turboyla 3.5 ghz hızına cıkıyor ki buda hem uzun bir sure ekran kartlarında darbogaza veya oyunlarda fps dususlerine sebep olmaz ve bu birleşenlerin seni en az 3 yıl sorunsuz goturucektir hatta o zaman bile simdinin i3 lu 750ti lı sistemlerinden daha iyi olucaktır.

Son düzenleme:
bence anakartı ileriye dönük birşey almalısın h81 o sisteme eksik kalır ileride.

İleriye donuk sistem h97 pc mate ile olmaz zaten butce olsa i5 6400 tercih edilir.
h81 2 ram slotlu ve micro atx bi kart PCI Express 2.0 slotuna sahip 100 lira için anakarttan kısmanın hiç bi anlamı yok r9 380 ekran kartı takıyosan h97yide koyarsın. işlemciyi 6400 100 tl ile hiç bir alakası yok ayrıca. ileride crossfire yapacak olsa ram ekleyecek olsa dual ram alacak arkadas zaten komple değiştirmek zorunda kalcak. ayrıca yonga seti daha yeni bir anakart.

2 slot olması biseyi degistirmez zaten 8+8 olarak alıcak isterse 40 slot olsun zaten 16 gb ramin oyunlar için yetersiz kalıcağı zaman i5 4460 diye birley kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…