2500 TL i5 4460 sistem toplama

Arkadaşlar bir de böyle bir öneri geldi de benim kafam çok karıştı, Siz ne diyorsunuz.

upload_2015-11-19_19-49-50.png

Anakart Z170A-P DDR4, ekran kartı Sapphire Nitro R9 380 4 GB (Bütçen varsa Msi modelini de alabilirsin fakat Sapphire ile aynı performansı alırsın), güç kaynağı Zalman ZM600, RAM Kingston HyperX Fury 2x4 8 GB DDR4 CL15 RAM, işlemci İ5 6600K olmalı. Alacağın sistem bu şekilde olursa çok daha uzun ömürlü olur. Ayrıca işlemci soğutucu alman gerekecek çünkü i5 6600K'nın yanında stok soğutucu gelmiyor. Xigmatek TYR SD962 modelini öneririm. Ayrıca parçaları Sinerji'den alırsan daha uygun fiyata gelir. Vatan bilgisayar biraz pahalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart Z170A-P DDR4, ekran kartı Sapphire Nitro R9 380 4 GB (Bütçen varsa Msi modelini de alabilirsin fakat Sapphire ile aynı performansı alırsın), güç kaynağı Zalman ZM600, işlemci İ5 6600K olmalı. Alacağın sistem bu şekilde olursa çok daha uzun ömürlü olur. Ayrıca işlemci soğutucu alman gerekecek çünkü i5 6600K'nın yanında stok soğutucu gelmiyor. Zalman Performa'nın 90 TL'lik modelini öneririm. Ayrıca parçaları Sinerji'den alırsan daha uygun fiyata gelir. Vatan bilgisayar biraz pahalı.
Sistem çok güzel ancak sogutcu cm tx3 omalı bence.

Arkadaşlar, kusura bakmayın yanlış fotoğrafı atmışım. Skylake mimari olarak bunu önerdiler şimdi fark ettim, gerçi 130 TL fark var ama siz ne diyorsunuz.
upload_2015-11-19_21-5-21.png

Anakart Z170A-P DDR4, ekran kartı Sapphire Nitro R9 380 4 GB (Bütçen varsa Msi modelini de alabilirsin fakat Sapphire ile aynı performansı alırsın), güç kaynağı Zalman ZM600, RAM Kingston HyperX Fury 2x4 8 GB DDR4 CL15 RAM, işlemci İ5 6600K olmalı. Alacağın sistem bu şekilde olursa çok daha uzun ömürlü olur. Ayrıca işlemci soğutucu alman gerekecek çünkü i5 6600K'nın yanında stok soğutucu gelmiyor. Xigmatek TYR SD962 modelini öneririm. Ayrıca parçaları Sinerji'den alırsan daha uygun fiyata gelir. Vatan bilgisayar biraz pahalı.

Kardeşim, daha önce yaşadığım problemlerden dolayı ucuz da olsa sapphire almak istemiyorum, ram önerin için ayrıca teşekkür ederim. Ana kart için bütçem yetmiyor.

Son düzenleme:
İşlemcinin ocsuz modelini alsam arada 54 TL var bir esprisi yok ama böyle olursa 1-2 sene sonra ana kartı değiştirebilirim diye düşünüyorum, sizin öneriniz nedir?
Zaten bu bütçeye 4460-4590-6400-6500 olmalı 6600K fazla kaçar. Eğer anakartı Z170 Gaming M3 gibi bir model yapabilirsen alman mantıklı yapamazsan anakart olarak H170 Gaming M3 ve ram'i bundan al: Ram

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı