2500 TL i5 4590 ve R9 280X Sistem Toplama

• Konuyu başlatan muci46
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 1.120

muci46

Hectopat
Daha fazla  
AMD ekran kartımı bu mu ya da 2500 TL’ ye başka önerileriniz ( Intel olsun sistem) ? Önerilerinize açığım.

Vatan.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz daha fazla para verebilieceksen bu sistemi al derim İ3 4360 işlemci koydum fakat İ3 darboğaz yapar sanma Haswell yani yeni seri İ3 olduğu için performansı gayet yeterli. Bu sistemi tavsiye ederim DWD Rw koymadım çok gerek yok elinde sata girişli bir DWD Rw varsa kasana takabilirsin.
2600 TL Sİstem.png

@Enes Özel Dengesiz bir sistem olmuş. Tiger'in soğutma performansı vasat derecede. Bu sisteme 700 watt kasa abartı ve boşa masraf. Bu bütçeye i5 4460 rahat sığıyor. Rami tek modül yerine 2x4 seçmen performansı arttırır.

@Kubilay22 benchmark yapılacak bir sistem değil oyun oynanacak bir sistem tek modül gayet yeterli olacaktır bu 700 watt gerçek 700 watt olmayacağı için bence iyi i5 4460 oyunlarda aman aman bir performans değiştirmez senin topladığın sistemin güç kaynağı yetersiz kaçabilir diye düşünüyorum çünkü oyunlarda çok dalgalanmalar olabiliyor.

@Enes Özel dengesiz bir sistem toplamışsın. Ayrıca @Kubilay22 seçtiğin kasada kablo yönetimi yok böyle bir sisteme ayıp olur.

Kasa : Zalman Z3 Plus Midt Atx Pencereli Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar (Dilerseniz beyaz seçeneğide var)

Güç kaynağı : CORSAIR BUILDER VS SERİSİ 80PLUS 550W GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar

Toplam : 300 tl

Eğer bütçe sıkıntısı varsa güç kaynağı olarak ZM500-LE SERİSİ 4000W GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar kullana bilirsiniz. V12 den 444 w veriyor

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı