2500 TL ile PC mi, PS4 mü alınmalı?

SonBilgisayar

Hectopat
Katılım
25 Mayıs 2018
Mesajlar
69
Çözümler
1
2500 TL ile PC mi alsam, PS4 mü alsam? Oynadığım oyunlar genellikle LoL ve Steam'deki fazla bilinmeyen oyunları oynuyorum. PC için monitörüm yok. En ağır oynadığım oyun Rainbow, ne önerirsiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence PS4 daha mantıklı. Monitör eksiğinin olması alacağınız bilgisayarın performansını iyice kısmanıza sebep olacak. PS4 almak daha mantıklı kesinlikle.
 
Bu arada PS4 alırsanız ve 2. el muhabbetine girerseniz PS4 2. el alınır ama kolları sıfır almalısınız. Bu da ek olarak söylemek istedim. :D
 
Hocam sistem toplayali 2 ay civarı oldu.Bir suru sorunla uğraşıyorum.Eğer oyunları orjinal almak sizin için sıkıntı değilse PS4 almak çok mantıklı en azından rahat olursunuz.
 
Competitive tarzı oyunları kazanmak için oynayacaksanız PC, sadece takılayım, vakit geçsin, sadece sevdiğim için oyun oynuyorum diyorsanız PS4 almanızı tavsiye ederim. Ha bu bütçeyle ne kadar iyi bir PC toplanır bilemiyorum.
 
2. el sistem toplayabilirsin böyle
Aliexpress'ten 750 Tİ
100 TL'yi geçmeyecek anakart G41 serisi DDR3.
İntel i5 2400
320-160 GB HDD
400W kasa.
6 GB RAM 4+2
Bu sistemle GTA 5 de oynarsın.
1000 TL'ye bile bulursun kalan 1500 TL ile 2. el PS4, PS plus üyeliği, birkaç oyun alırsın.
 
Bu fiyatta fortnite lol oynatacak laptop var mı oyuncu laptop olması zorunlu değil en düşük ayarlarda kasmasın yeter
Bulduğun laptop belki Lol'de bile zorlanır. Çünkü bu fiyata ancak işlemcisi iyi olan laptop alabilirsin. Belki ekran kartlı bulursun bir şansa. Benim dediğimi yapıp 2. el bir sistem topla bence. Hatta elimde G41C-GS anakart var ilgilenirsen konuşabiliriz. Dediğim gibi benim yukarı da topladığım 2. el sistemle Fortnite, Battlefield 1 gibi oyunları oynarsın. Medium ayarlarda 720P'de 40+ FPS alırsın. Monitörü görmemişim bu arada 200 TL'ye ikinci el 720P monitör bulabilirsin. Dediğin oyunlarıda akıcı oynarsın.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı