2500 TL ( İntel Core i3 ) Sistem Toplama

Kesinlikle altta attığım sistemi alın. Sinerjiden topladım. Sizin seçtiğiniz işlemciden yüzde yirmi ekran kartından neredeyse yüzde 35-40 performans farkı alırsınız. Ssd daha sonra alınır ama CPU GPU her an değişebilir malzemeler değildir.
Eki Görüntüle 186414
ya ne yalan söylim ssd çok lazım oluyor ya ben 8 senedir hurda pc le zamanımı harcadım valla gereken hangi parça varsa alıcam ama bütçeli tabi 2500TL yi Aşmicak Bir Canavar Lazım

4 sayfalık mesaj dolmuş sen sürekli 2500 TL bütçeli canavar lazım diyorsun başka bişey demiyorsun. Topladığım sistemde işlemci olarak i5 6400 kullandım sığmadığı için söyliyim dedim. Ekran kartı kosunuda ise şu anda stokta Sapphire RX470 Nitro+ 4GB olmadığı için referans modelini koydum stok güncellendiği zaman RX470 Nitro+ 4GB modelini seçip sistemi aynen alabilirsin. Yaklaşık bir 100 tl aştığı için sorun olucaksa eğer işlemciyi i3 6100 ile değiştir.

susss.png

4 sayfalık mesaj dolmuş sen sürekli 2500 TL bütçeli canavar lazım diyorsun başka bişey demiyorsun. Topladığım sistemde işlemci olarak i5 6400 kullandım sığmadığı için söyliyim dedim. Ekran kartı kosunuda ise şu anda stokta Sapphire RX470 Nitro+ 4GB olmadığı için referans modelini koydum stok güncellendiği zaman RX470 Nitro+ 4GB modelini seçip sistemi aynen alabilirsin. Yaklaşık bir 100 tl aştığı için sorun olucaksa eğer işlemciyi i3 6100 ile değiştir.

Eki Görüntüle 186513
Dostum Ekran Kartına Saphire Rx470 e gerek yok o artık abartı bir sisteme girer Saphire Rx460 Yeterli Olucaktır Zaten Şuan Benim Topladığım Sistem Yeni Topladığım Sistem de Fotoğrafa Bak İstersen
Adsız.jpg

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00