2500 TL İntel işlemcili oyuncu bilgisayarı önerisi

AnadoluFPS

Hectopat
Makaleler
3
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar! İyi günler! İntel işlemcili (İ5, İ7), f/p ekran kartlı ve kesinlikle Overclock yapılmayacak bir oyuncu bilgisayarı önerilerinizi bekliyorum!

@Silinen üye Merabalar! Ekran kartında "OC" ibaresi gördüm yanılmazsam. Fakat O.C istemiyorum sistemimde ayrıca sistem pek hoşuma gitmedi :( @Silinen üye Bey önerilerinizi beklemekteyim!

Kusura bakmayın fakat söylemeden geçemeyeceğim. @Silinen üye size zaten paranızın tam karşılığı olacak kalite'de bir sistem toplamış. Elbette beyenmeyebilirsiniz bu çok kişisel bir şey fakat bir çok kişide zaten söylediklerinizin doğrultusunda aynı sisteme yakın birşey toplardı. Çünkü zaten 'i5' işlemci ile 'AMD' Ekran kartlı bir sistem olsun demişsiniz. Ve yanlış anlamanızı istemem fakat sadece bir kişinin önerisini dikkate alacaksanız konu açmanın mantığı nedir?. O arkadaşa mesaj atarsınız cevap vermek isterse verir. Ve meraktan soruyorum bu sistemin nesini beğenmediniz acaba?.

Son düzenleme:
Ekran kartında O.C. yazması, fabrika çıkışlı overclok edilmiş bir şekilde gelmesi demektir. Yani siz overclock yapmıcaksınız onun üzerinde. Oyuncu bilgisayarı istiyorsan mümkün olduğunca ekran kartına yüklenmelisin.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı