2500 TL klavye önerisi

Bütçe
2500
İyi güzel de bu klavye sizin bütçenizin çok üzerinde. Ama sağlam klavyedir.

İyi güzel de bu klavye sizin bütçenizin çok üzerinde. Ama sağlam klavyedir.

ASUS ROG STRIX Scope TKL Deluxe Cherry MX Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA burada 2900. sizce alınır mı? Alınır uzun süre kullanırım kaliteli derseniz alırım direk. 2500TL idi fakat indirim bitmiş ):
Not: Siz sanırım bundan bahsediyorsunuz - ASUS ROG STRIX Scope TKL Deluxe ROG NX Red Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA

Yurt dısından almam bir tık sıkıntı ama bayağı güzelmiş öneri için teşekkür ederim daha çok suanlık bu klavyeyi düşünüyorum ASUS ROG STRIX Scope TKL Deluxe Cherry MX Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA sizce nasıl güzel klavye midir?

Son düzenleme:

Hocam yurtdışından almanız niye sıkıntı? Normal Türkiye’den alır gibi alıyorsunuz geliyor. Diğer seçenekten çok daha iyi bir klavye.

Klavye güzel ben kullanıyorum da bu fiyata %96 klavye aramıyorsa alınmaz. Hot swap özelliği yok bu bütçede olması gerekirdi bence onun dışında güzel klavye tabii.

PCB'si de kötü. Zaten onun dışında başka bir şey kalmıyor. Alınmaz bence.

PCB'si de kötü. Zaten onun dışında başka bir şey kalmıyor. Alınmaz bence.

PCB malzeme kalitesini bilmiyorum açmadım daha. Ama zaten çok özelliği olmadığından PCB sinin çok bir şeyi olmaması normal.

Arkadaşlar son bir sorum olacak

Bu 3 klavye arasında kaldım. En sağlam en kaliteli en uzun ömürlüsü hangisidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…