2500 TL klavye önerisi

luxruffy

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, yıllardır kullandığım emektar Logitech G103 klavyeden sonra CS2 için güzel bir klavyeye geçmek istiyorum. Mümkünse kablosuz ama kablolu olursa da şu çok iyidir dediğiniz tavsiyeleri alabilirim.

Şimdiden teşekkürler.

İki klavyede birbirine yakın galiba. Madlions olanda yön tuşu da var. Hangisi tercih edilmeli?

Her ikisinde de Rapid trigger ve 8000 Hz mevcut. Yön tuşu sizin için eksi değilse Akko kalite açısından daha mantıklı. 68he modeli elimde hala mevcut fakat Shift tuşunda temassızlık ve ara sıra çift tıklama yapıyor. Test etmedim fakat gecikme değeri yüksek diyenler de vardı.

3000-TL
Her ikisinde de Rapid trigger ve 8000 Hz mevcut. Yön tuşu sizin için eksi değilse Akko kalite açısından daha mantıklı. 68he modeli elimde hala mevcut fakat Shift tuşunda temassızlık ve ara sıra çift tıklama yapıyor. Test etmedim fakat gecikme değeri yüksek diyenler de vardı.

3000-TL bandına çıksak daha iyi bir model önerebilir misiniz?

Bluetooth bağlantıda 125 Hz, kablosuzda standart 1000 Hz ve kabloluda 8000 Hz destek mevcut.

Peki bu bluetooth olayı mouse için de geçerli mi? Yani kablolu mouse yerine kablosuz almak bir dezavantaj mıdır? Konudan biraz saptım ama yakalamışken sorayım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı