2500 TL Monitör Dahil Sistem Önerisi

Hocam hiç bilemiyorum. Yani nereden alacaksınız Vatan filan mı ?

Benimki hakkında düşüncen?

TX dandik bir marka.

Hi-Level RAM ve SSD önermiyoruz. İyi değiller.

HDD 32MB değil 64MB olmalı.

High Power 500W 80+ PSU da 6Pin var 8Pin gerektiren RX 470 alırsa arkadaş 6Pin to 8Pin kablo alması gerekir.

Monitörde HDMI çıkışı yok. Onun için de dönüştürücü kablo alması gerekli.

Dostumuz en iyi Vatandan toplayabilir. Sana güzel liste çıkaralım vatan fiyatına göre;

Eki Görüntüle 227701Eki Görüntüle 227702

Ekran kartı OC olcak sepete ekleyemedim onu monitör eklemedim çünkü bak kardeşim 0 monitör alacağına git bi bilgisayarciya 100 TL ye sana 1080p az kullanılmış verir boşa para gitmesin. Sana temizinden ayarladım.

Ben de açıkçası monitörü 2. el kıyak bir şey almayı planladım. Teşekkür ederim sana da.

SSD'yi daha sonra, klavye-mouse, ses sistemini yenilerken eklemeyi planlıyorum. Aciliyeti yok ama birçok artısı var. Teşekkürler

Vatan olmasa bile şehirdeki bilgisayar bileşenleri satan küçük bir dükkan dahi olabilir. İllahi Vatan'dan alacağım diye bir takıntım yok. Kafama ve keseme en uygun hangisi gelirse. Sistemi birleştirme ve yazılım yükleme konusunda tecrübeli sayılırım, onları kendim halledebilirim diye düşünüyorum bu arada.

TX dandik bir marka.

Hi-Level RAM ve SSD önermiyoruz. İyi değiller.

HDD 32MB değil 64MB olmalı.

High Power 500W 80+ PSU da 6Pin var 8Pin gerektiren RX 470 alırsa arkadaş 6Pin to 8Pin kablo alması gerekir.

Monitörde HDMI çıkışı yok. Onun için de dönüştürücü kablo alması gerekli.
Birdaha sistem toplamam teşekkürler.

@CAN AHMET Neden öyle bir şey dediniz ki ?

Sonuçta tüm parçalar uyumlu. Tecrübe sadece bunlar.

Bu dediklerimi dikkate alırsanız daha iyi sistem toplayabilirsiniz.

@Neko Bu sistemdeki (kasa hariç) ne gibi hatalarım var. Kasa düşük bütçeden kaynaklı sonradan daha iyisini alır diye düşündüm

@CAN AHMET Neden öyle bir şey dediniz ki ?

Sonuçta tüm parçalar uyumlu. Tecrübe sadece bunlar.

Bu dediklerimi dikkate alırsanız daha iyi sistem toplayabilirsiniz.
Ciddi değildim. Önerileriniz için teşekkür ederim.

Kasadan kastım PSU.

Dosya Ekleri

• 2017-04-18 23_29_40-VATAN BİLGİSAYAR - Teknoloji & Bilgisayar Hiperstore'u.png
    2017-04-18 23_29_40-VATAN BİLGİSAYAR - Teknoloji & Bilgisayar Hiperstore'u.png
    54,1 KB · Görüntüleme: 88
  • sad.png
    sad.png
    45,2 KB · Görüntüleme: 199
@Neko Bu sistemdeki (kasa hariç) ne gibi hatalarım var. Kasa düşük bütçeden kaynaklı sonradan daha iyisini alır diye düşündüm

Ciddi değildim. Önerileriniz için teşekkür ederim.

Kasadan kastım PSU.
@Neko hocamızın tecrübesi yerinde bence onun fikirlerine kulak açın benden demesi.

WD'den çok daha iyi SSD'ler var ama kötü değil.

Daha ucuza 64MB 1TB HDD var her yerde.

O anakart Bios Güncellemesi yapılmadan G4560 ile kullanılamaz.

Kasa ne kadar iyi bir fikrim yok. İçindeki PSU hakkında da bir bilgim yok.

Monitör pek iyi değil.

2500 TL'ye daha iyi bir sistem toplanabilir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı