2500 TL Monitör Dahil Sistem Önerisi

WD'den çok daha iyi SSD'ler var ama kötü değil.

Daha ucuza 64MB 1TB HDD var her yerde.

O anakart Bios Güncellemesi yapılmadan G4560 ile kullanılamaz.

Kasa ne kadar iyi bir fikrim yok. İçindeki PSU hakkında da bir bilgim yok.

Monitör pek iyi değil.

2500 TL'ye daha iyi bir sistem toplanabilir.
Arkadaş Vatan'dan istiyor. Yani gidip alabileceği internetten değil.

İstanbul/Şişli de Nanokatalog'un mağazası var. Yakınsa alabilir.

İnternet sitesinden de alınabilir. Gayet güvenilir. Bu konuyu arkadaşınıza gösterebilirsiniz:

Nano Katalog Güvenilir mi?

İlla Vatan olacak ise bana bütçenizi söyleyin bir de ben dizeyim.

İstanbul/Şişli de Nanokatalog'un mağazası var. Yakınsa alabilir.

İnternet sitesinden de alınabilir. Gayet güvenilir. Bu konuyu arkadaşınıza gösterebilirsiniz:

Nano Katalog Güvenilir mi?

İlla Vatan olacak ise bana bütçenizi söyleyin bir de ben dizeyim.
İzmirde olduğunu yazmış. Bende İstanbulda nanokatolog olduğunu biliyorum.

Intel Pentium G4560 3.5 Ghz 3MB 1151
206,36 TL

MSI H110M Pro-Vd 2133 Mhz 1151p mATX
183,59 TL

Corsair 8GB DDR4 2133mhz CL15
228,40 TL

Gigabyte GeForce GTX1050Ti 4GB 128Bit
570,30 TL

Seagate 1TB Barracuda 64MB 7200rpm (ST1000DM003)
175,94 TL

Thermaltake Versa H25 500W USB 3.0 Pencereli Kasa
304,53 TL

KDV Dahil Toplam Fiyatı 1.969,56 TL

Kalan 500 liraya güzel bir monitör alırsın.

Merhaba arkadaşlar.Ben bir haftadır bilgisayar toplama üstüne forumlarda dolaşıyorum. Sanırım Technopat bu işin erbabı gibime geldi :) . Şuan 6 yıllık Samsung R-580 js01tr kullanıyorum. Fakat oynadığım oyunlarda ve arada bir yükleyip oynamak istediğim oyunlarda isteklerime cevap veremiyor. Bende dizüstü almaya karar vermiştim. Fakat masaüstü bilgisayarı daha ucuza daha iyi performans verecek şekilde toplanabildiğini öğrendim. Alıntıladığım arkadaşlarımın topladığı bilgisayarlar güzel gibime geldi. Cs go, lol, rust, bf1 gibi oyunlarda istediğim kaliteyi verirmi bu bilgisayarlar ? Ayrı konu açıp laf yemek istemedim hazır konu bana hitap ederken burdan sormak istedim. cevap verenlere teşekkürler. Ayrıca bir sistem önerisi olan olursa dikkatle inceleyeceğim. Kasa için bütçem iki bin Tl.

Bu arada Sinopta yaşıyorum. Yani bulunduğum yerde bilgisayar parçalarını bulmam çok zor. Alışverişi internet üzerinden yapacağım :)

Son düzenleme:
meraba arkadaşlar ben bir haftadır bilgisayar toplama üstüne forumlarda dolaşıyorum. sanırım technopat bu işin erbabı gibime geldi :) şuan 6 yıllık samsung r580 js01tr kullanıyorum. fakat oynadığım oyunlar da ve arada bir yükleyip oynamak istediğim oyunlarda isteklerime cevap veremiyor bilgisayar. bende dizüstü almaya karar vermiştim, fakat masaüstü bilgisayarı daha ucuza daha iyi performans verecek şekilde toplanabildiğini öğrendim. şu arkadaşlarımın topladığı bilgisayarlar güzel gibime geldi. cs go, lol, rust, bf1 gibi oyunlarda istediğim kaliteyi verirmi acaba bu bilgisayarlar. ayrı konu açıp laf yemek istemedim hazır konu bana hitap ederken burdan sormak istedim. cevap verenlere teşekkürler. ayrıca bir sistem önerisi olan olursa dikkatle inceleyeceğim. kasa için bütçem 2bin tl.

bu arada sinopta yaşıyorum. yani bulunduğum yerde bilgisayar parçalarını bulmam çok zor. alışverişi internet üzerinden yapacağım :)
Öncelikle bir konu açman daha iyi olur. İkinci olarak Türkçe yazım kurallarına uyarak yazmalısın. Son olarak konuyu açarken her türlü bilgiyi vermelisin.

@aykutgkc 2000 TL'ye dizdiğim o sistemi Nanokatalog üzerinden alabilirsiniz.

Dediğiniz oyunlarda iyi performans verecektir fiyatına göre.

Youtube'a "G4560 GTX 1050 TI" yazarsanız oyun testlerini izleyebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı