2500 TL Monitör Dahil Sistem Önerisi

Arkadaş Vatan'dan istiyor. Yani gidip alabileceği internetten değil.

İstanbul/Şişli de Nanokatalog'un mağazası var. Yakınsa alabilir.

İnternet sitesinden de alınabilir. Gayet güvenilir. Bu konuyu arkadaşınıza gösterebilirsiniz:

Nano Katalog Güvenilir mi?

İlla Vatan olacak ise bana bütçenizi söyleyin bir de ben dizeyim.

İzmirde olduğunu yazmış. Bende İstanbulda nanokatolog olduğunu biliyorum.

Merhaba arkadaşlar.Ben bir haftadır bilgisayar toplama üstüne forumlarda dolaşıyorum. Sanırım Technopat bu işin erbabı gibime geldi . Şuan 6 yıllık Samsung R-580 js01tr kullanıyorum. Fakat oynadığım oyunlarda ve arada bir yükleyip oynamak istediğim oyunlarda isteklerime cevap veremiyor. Bende dizüstü almaya karar vermiştim. Fakat masaüstü bilgisayarı daha ucuza daha iyi performans verecek şekilde toplanabildiğini öğrendim. Alıntıladığım arkadaşlarımın topladığı bilgisayarlar güzel gibime geldi. Cs go, lol, rust, bf1 gibi oyunlarda istediğim kaliteyi verirmi bu bilgisayarlar ? Ayrı konu açıp laf yemek istemedim hazır konu bana hitap ederken burdan sormak istedim. cevap verenlere teşekkürler. Ayrıca bir sistem önerisi olan olursa dikkatle inceleyeceğim. Kasa için bütçem iki bin Tl.

Bu arada Sinopta yaşıyorum. Yani bulunduğum yerde bilgisayar parçalarını bulmam çok zor. Alışverişi internet üzerinden yapacağım

Son düzenleme:
Öncelikle bir konu açman daha iyi olur. İkinci olarak Türkçe yazım kurallarına uyarak yazmalısın. Son olarak konuyu açarken her türlü bilgiyi vermelisin.

@aykutgkc 2000 TL'ye dizdiğim o sistemi Nanokatalog üzerinden alabilirsiniz.

Dediğiniz oyunlarda iyi performans verecektir fiyatına göre.

Youtube'a "G4560 GTX 1050 TI" yazarsanız oyun testlerini izleyebilirsiniz.

@aykutgkc 2000 TL'ye dizdiğim o sistemi Nanokatalog üzerinden alabilirsiniz.

Dediğiniz oyunlarda iyi performans verecektir fiyatına göre.

Youtube'a "G4560 GTX 1050 TI" yazarsanız oyun testlerini izleyebilirsiniz.
teşekkür ederim. inceleyip kararımı vereceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…