Optix g24c6 kullanıyorum çok memnunum monitörden. Bazen ultragear 650 o fiyatlara düşüyor indirimde bulursanız onu alın. bütçe arttırırsanızda asusunki var.Merhaba. 144Hz, 165 Hz 1 ms monitör arıyorum. Ucuz olsun biraz durumum yok şu anda markası fark etmez. Sağlam olsun yeter, 2K 2.5k arası olursa iyi olur.
ViewSonic VX2418-P-MHD 24" 1ms Full HD Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu AkakçeMerhaba. 144Hz, 165 Hz 1 ms monitör arıyorum. Ucuz olsun biraz durumum yok şu anda markası fark etmez. Sağlam olsun yeter, 2K 2.5k arası olursa iyi olur.
wiewsonic iyimiş ama bu hdr olmaması kötü değilmi kalite sunmuyor 1080p yazıyor 2sindede
Hdr o kadar önemli bir özellik değil monitörler için. görüntü kalitesini bozduğu yerler bile oluyor. yinede olmasa daha iyidir de kafaya takmana gerek yok.wiewsonic iyimiş ama bu hdr olmaması kötü değilmi kalite sunmuyor 1080p yazıyor 2sindede
Zam geldi 300 TL yuh beViewSonic 24" VX2458-P-MHD 144Hz 1ms HDMI DP TN FHD Freesync Gaming Monitör| ITOPYA.COM Bunu öneririm, bunu beğenmezsen de ViewSonic almanı tavsiye ederim gerçekten kaliteli oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.