massiveover
Kilopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar.
Hem monitör hem ekran kartı almak istiyorum. Monitörü PS4'te de kullanacağım. Yani büyük olması önemli (27" olabilir). Ekran kartını AMD düşünüyorum fakat daha önce kullanmadığım için hiçbir fikrim yok. Şu an Nvidia marka ekran kartı kullanıyorum. Halihazırdaki monitörümü ve ekran kartımı satacağım.
Sistemim şu şekilde:
i5 6600K
MSI Z170A Tomahawk AC
Corsair Vengeance kırmızı (2x8) 16 GB 3000 MHz
Sandisk SSD Plus 240 GB
MSI Gaming X GTX 1050 2 GB
Samsung S22D300H 21.5" 5 MS FHD
Hem PS4'te hemde PC'de oyun oynayacağım için oynayacağım oyun tiplerinden bahsedeyim.
PC'de şu an için CS:GO ve LOL, ilerleyen zamanlarda daha kaliteli oyunlar olabilir. GTA 5 gibi.
PS4 için, fark eder mi bilmiyorum. Unchared 4, FIFA 16, God of War vb.
Düşündüğüm monitör bu: LG 34UC79 34” 1ms (HDMI+Display) WQHD Oyuncu IPS Monitör
LG 34UC79 34” 1ms (HDMI+Display) WQHD Oyuncu IPS Monitör Fiyatı
Bu monitör için ayrıca yorum yapabilirsiniz. Neden iyi neden kötü vs. Benim araştırmamda Hepsiburada.com verilerine göre monitör 2560x1600 çözünürlüğe sahip LG'nin sitesinde 2560x1080 çözünürlüğe sahip olduğu yazıyor. Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim.
AMD ekran kartı alacaksak Freesync özellikli monitör tercihimdir.
Hem monitör hem ekran kartı almak istiyorum. Monitörü PS4'te de kullanacağım. Yani büyük olması önemli (27" olabilir). Ekran kartını AMD düşünüyorum fakat daha önce kullanmadığım için hiçbir fikrim yok. Şu an Nvidia marka ekran kartı kullanıyorum. Halihazırdaki monitörümü ve ekran kartımı satacağım.
Sistemim şu şekilde:
i5 6600K
MSI Z170A Tomahawk AC
Corsair Vengeance kırmızı (2x8) 16 GB 3000 MHz
Sandisk SSD Plus 240 GB
MSI Gaming X GTX 1050 2 GB
Samsung S22D300H 21.5" 5 MS FHD
Hem PS4'te hemde PC'de oyun oynayacağım için oynayacağım oyun tiplerinden bahsedeyim.
PC'de şu an için CS:GO ve LOL, ilerleyen zamanlarda daha kaliteli oyunlar olabilir. GTA 5 gibi.
PS4 için, fark eder mi bilmiyorum. Unchared 4, FIFA 16, God of War vb.
Düşündüğüm monitör bu: LG 34UC79 34” 1ms (HDMI+Display) WQHD Oyuncu IPS Monitör
LG 34UC79 34” 1ms (HDMI+Display) WQHD Oyuncu IPS Monitör Fiyatı
Bu monitör için ayrıca yorum yapabilirsiniz. Neden iyi neden kötü vs. Benim araştırmamda Hepsiburada.com verilerine göre monitör 2560x1600 çözünürlüğe sahip LG'nin sitesinde 2560x1080 çözünürlüğe sahip olduğu yazıyor. Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim.
AMD ekran kartı alacaksak Freesync özellikli monitör tercihimdir.
Son düzenleyen: Moderatör: