2500 TL Monitörlü Sistem Tavsiyesi

Bu sistemden çok daha performans alırsınız, bu sistemi tavsiye ederim.
r9 380x e rakip olarak GTX 950 koymuşsun ve çok daha yüksek performans alınacağından bahsediyorsun? İkisi arasındaki fps farkını internetten video olarak izlemelisin bence. @Silinen üye Hocam @Tristan23 arkadaşımızın topladığı sistemi alabilirsin. Performans konusunda seni yarı yolda bırakmaz. O bütçeye monitörlü olarak gayet güzel toplamış.
 
Telefonda olmasam düşündüğüm sistemi atardım dün ceza yemişim. Hani ssd de aklıma takılmıyor değil ekran kartını r9 380 yapip ssd ekleeyebilir miyim diye düşünüyorum.. :)
 
Karar senin kardeşim ama bence 120 GB alacaksan alma. Yarısı zaten windows için gidecek bence para biriktirip daha sonra 240 GBlık alırsın.
 
Son düzenleme:
34343434343434.png


6400 yapacaksam böyle anca yetiyor diğer türlü kargo parası felan derken 2.600 TL'yi geçiyor şahsen aklıma böylesi daha iyi yattı hem anakartta saglam işlemcide iyi :)
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı