2500 TL Monitörlü Sistem Tavsiyesi

Bu sistemden çok daha performans alırsınız, bu sistemi tavsiye ederim.
r9 380x e rakip olarak GTX 950 koymuşsun ve çok daha yüksek performans alınacağından bahsediyorsun? İkisi arasındaki fps farkını internetten video olarak izlemelisin bence. @Silinen üye Hocam @Tristan23 arkadaşımızın topladığı sistemi alabilirsin. Performans konusunda seni yarı yolda bırakmaz. O bütçeye monitörlü olarak gayet güzel toplamış.
 
hayır 2 fiziksel 2 sanal olmak üzere 4 çekirdekli..

@Tristan23 bu arada topladığın sistem güzel kendin kullanıyor musun ?
 
Ben aynı sistemi kullanmıyorum kardeşim hayır, VGA-DVI dönüştürücü ile kullanıyorum ekran kartımı onu demek istemiştim.
 
Telefonda olmasam düşündüğüm sistemi atardım dün ceza yemişim. Hani ssd de aklıma takılmıyor değil ekran kartını r9 380 yapip ssd ekleeyebilir miyim diye düşünüyorum..
 
Karar senin kardeşim ama bence 120 GB alacaksan alma. Yarısı zaten windows için gidecek bence para biriktirip daha sonra 240 GBlık alırsın.
 
Yani oda mantikli peki sinerji kendi montaj yapiyor mu yoksa bizmi hallediyoruz
 
Son düzenleme:
Merhaba iki çekirdekli işlemci mi daha iş görür yoksa 4 çekirdekli işlemci mi?
İşlemcinin mimarisi önemli mesela fx4300 4 çekirdekli pentium g4400 2 çekirdeklidir ama pentium g4400 daha performanslıdır. Lakin bazı oyunlar 4 çekirdek istiyor.
 


6400 yapacaksam böyle anca yetiyor diğer türlü kargo parası felan derken 2.600 TL'yi geçiyor şahsen aklıma böylesi daha iyi yattı hem anakartta saglam işlemcide iyi
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…