2500 TL Oyun Sistemi Toplama Monitör Dahil

@Resurrectionn oyunlar anti aliasing ayarını açmadığınız sürece bütün oyunları akıcı bir biçimde oynayacaksınız. Ayrıca GTX 950 ekran kartıda GTX 750 Ti fazla farkı yok. Bütçenize ekleme yapabilir iseniz GTX 950 tercih edebilirsiniz. Fakat bütçeniz el vermiyor ise GTX 750 Ti yeterli olacaktır. Rahatlıkla yükseltme yapabilirsiniz.

Güç kaynağını 500 W almak sizin için daha faydalı olacaktır ileride sistemi upgrade edebilirsiniz böylece sıkıntı çıkmaz.

@Resurrectionn oyunlar anti aliasing ayarını açmadığınız sürece bütün oyunları akıcı bir biçimde oynayacaksınız. Ayrıca GTX 950 ekran kartıda GTX 750 Ti fazla farkı yok. Bütçenize ekleme yapabilir iseniz GTX 950 tercih edebilirsiniz. Fakat bütçeniz el vermiyor ise GTX 750 Ti yeterli olacaktır. Rahatlıkla yükseltme yapabilirsiniz.
Kardeşim bir üst msjda güç kaynağı 500 önerilmiş ben şöyle sorayım güç kaynağı mevcut sisteme hayli hayli yeter değil mi ilerideki update işlerinde yetersiz kalacak sanırım?
@PranderHS teşekkür ederim öneri için hocam.

Arkadaslar önerilere açığım sizin sayenizde bende bilgilenmis oluyorum.

AreYouHurt arkadaşımızın önerdiği sistemi alacağım büyük ihtimalle fakat işte elimize birkere para geçiyor parayı yatırıp sistemi kurmadan önce insan iyice emin olmak istiyor umarım anlayışla karsiliyorsunuzdur.

@PranderHS önermiş olduğum güç kaynağı 12V kanalından 315W vermektedir. Yanına GTX 970 dahi taksanız sorun olmayacaktır. Ayrıca gün ilerledikçe elektrik tüketimi azaltılmaya çalışılıyor.
Adsız.png

@PranderHS önermiş olduğum güç kaynağı 12V kanalından 315W vermektedir. Yanına GTX 970 dahi taksanız sorun olmayacaktır. Ayrıca gün ilerledikçe elektrik tüketimi azaltılmaya çalışılıyor. Eki Görüntüle 132222
Gtx 970 için yeteceğini sanmıyorum sistem için yetmez benim önerdiğim güç kaynağı ileride rahatça upgrade edebilmesi içindir.

Monitör seçiminde değişiklik yaparak fiyatı düşürebilirsin. Bu ekran kartı GTX 950'den de daha iyidir. İşlemci ekran kartına kesinlikle darboğaz yapmaz. Güncellemeye açık bir sistemdir seni uzun yıllar götürür. GTA 5 high ayarlarda 70+ fps alırsın.

Adsız.png

@Scheikowski şu dönemde dahi 4 çekirdek sıkıntıları ortaya çıkmaya başlamışken nasıl oluyor da bu bütçeye i3 6100 öneriyorsunuz. Her şey FPS değil artık çıkarın şunu kafanızdan insanlar her sene bilgisayar almıyor. i3 6100 1-2 sene sonra güncel oyunları açamaz hale gelecek o zaman bu arkadaş ne yapacak? Yeni bir bilgisayar mı satın alacak? Tabi ki de hayır. Ayrıca anti aliasing ayarını açmadığınız sürece GTX 750 Ti şu an ki güncel oyunların çoğunda 60FPS+ performans alabilirsiniz. Monitör zaten 60Hz değerinde çalışıyorken 60FPS'den daha fazlası göze hiç bir şey hitap etmeyecektir. Ayrıca bütçeyi aşmışsınız.

@Scheikowski Hocam ilginiz için teşekkür ederim fakat i3 işlemci istemiyorum.

@Silinen üye sabahtan beri olan ilgi ve alakan için çok teşekkür ederim hocam.Sen beni gayet iyi anladım ben bu pcyi topladığım zaman çok uzun bir süre update ederek devam edeceğim yeni bir pc almayacagım. Msjlarını okuyorum gayet mantıklı cevaplar veriyorsun gayet ikna edicisin açıckası büyük ihtimalle senin önerdiğin sistemi alacağım. İnşallah üzülmeyiz :) Bu arada Dediğin gibi 70 80 fps olmasada güncel oyunlarda gta 5 gibi high ayarlarda 50 60 fps alayım yeterli benim için. Sanırım bu dediklerimin hepsini senin en başta önerdiğin sistem fazlasıyla karşılıyor. Ayrıca Monitörüde senin dediğin gibi sağlam alırsam ileride sistemi update ederken monitöre update gerekmeyecek gibi. (Oyuncular için ms süresi 2 ve altında öneriliyor monitör senin önerdiğin 1ms buda gayet iyi geldi.)Monitör kalitesi de önemli benim için aşırı derecede dizi film izliyorum kaliteli olmalı. Bakalım ay sonuna kadar kafamız karışmaz ise sizin önerdiğiniz sistemi alacağım. Ara ara sizi konuya çağırarak rahatsız edeceğim müsait olduğunuzda ilgilenirseniz çok sevinirim.

Not: Önerilere açığım arkadaşlar.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı