H 

hastai
Ziyaretçi
Baksana üyelik tarihi eski.
Sana hak verirdim hocam da adam yeni üye oldum diyor.

Son düzenleyen: Moderatör: 

Baksana üyelik tarihi eski.
HDD, Ram, kasa aydınlatması, soğutucular, USB çıkışları vs. zaten onlar su ile çalışıyor. O zaman sorun yok.300W Ekran kartı,
95W İşlemci çekiyor zaten rahat rahat yeter 600W.
Su ile çalışıyor mu dedim?HDD, Ram, kasa aydınlatması, USB çıkışları vs. zaten onlar su ile çalışıyor. O zaman sorun yok.
Hocam yakaladım bence o değil.Sana hak verirdim hocam da adam yeni üye oldum diyorHer neyse kolay gelsin. Çöpe dönmesin.
İşlemciyi intelden seçersem overclock yapamam renderda ghz önemli değil midir ? Ayrıca buralarda yeniyim forumda önceden bir olay olmuş herhalde birisi daha sormuş belliki burada bana atarlanıyor arkadaş. Kardeşim yürü işine ben burada merak ettiklerimi soruyorum zaten forumda bunun için açılmadı mı ?Üst üste niye konu açıyorsunuz? APU toplamayın dediğimiz için mi? Madem önerilerimizi dikkate almayacaksınız niye soruyorsunuz? Amacınız "Bu sistem çok iyi olmuş, kaçırmayın" diyecek arkadaş buluncaya kadar konu açmak mı?
Arkadaslar, oneriye gecmeden once sunu soyleyeyim. Konuyu acan kisinin sistemini iceren mesajini komple alinti yapip cevap yazmissiniz. Maalesef ki yazim hatasi mevcut o mesajda. Duzeltmezseniz ceza alabilirsiniz.
Sistem hazirliyorum hemen.
Sistemi toplayan arkadaşımız kasa aydınlatması olduğu söylemedi. Ayrıca Ram ile Hdd 100-200 W mi çekiyor ?HDD, Ram, kasa aydınlatması, USB çıkışları vs. zaten onlar su ile çalışıyor. O zaman sorun yok.
Zaten kasası da yok, olunca belki alacak?Sistemi toplayan arkadaşımız kasa aydınlatması olduğu söylemedi. Ayrıca Ram ile Hdd 100-200 W mi çekiyor ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.