2500 TL Oyun ve Render Sistemi

HDD, Ram, kasa aydınlatması, USB çıkışları vs. zaten onlar su ile çalışıyor. O zaman sorun yok.
Su ile çalışıyor mu dedim?
600W - 395W = 205W. Kalan değer geri kalan parçalar için gayet yeterli.

Arkadaslar, oneriye gecmeden once sunu soyleyeyim. Konuyu acan kisinin sistemini iceren mesajini komple alinti yapip cevap yazmissiniz. Maalesef ki yazim hatasi mevcut o mesajda. Duzeltmezseniz ceza alabilirsiniz.

Sistem hazirliyorum hemen.

Üst üste niye konu açıyorsunuz? APU toplamayın dediğimiz için mi? Madem önerilerimizi dikkate almayacaksınız niye soruyorsunuz? Amacınız "Bu sistem çok iyi olmuş, kaçırmayın" diyecek arkadaş buluncaya kadar konu açmak mı?
İşlemciyi intelden seçersem overclock yapamam renderda ghz önemli değil midir ? Ayrıca buralarda yeniyim forumda önceden bir olay olmuş herhalde birisi daha sormuş belliki burada bana atarlanıyor arkadaş. Kardeşim yürü işine ben burada merak ettiklerimi soruyorum zaten forumda bunun için açılmadı mı ?

Arkadaslar, oneriye gecmeden once sunu soyleyeyim. Konuyu acan kisinin sistemini iceren mesajini komple alinti yapip cevap yazmissiniz. Maalesef ki yazim hatasi mevcut o mesajda. Duzeltmezseniz ceza alabilirsiniz.

Sistem hazirliyorum hemen.

Neymiş yazım yanlışı ayrıca bunun için ban veriyorsa , ban veren kişinin akli dengesinden şüphe ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hey hey sakin olalım arkadaşlar. @Enes Peker APU işlemciler renderde maalesef ki yetersiz kalabiliyor. Intel Haswell işlemciler, sizi hiçbir zaman üzmeyecektir. GHz konusunu kafanıza takmayın. Render için AMD ve Intel de uygun seçim olabilir. Ekran kartı olarak Nvidia veya çok profesyonel render işleriyle uğraşıyorsanız Quadro veya FirePro olabiliyor. Bütçeniz zaten gayet yeterli olacak render için, dert etmeyin.

@Enes Peker Biraz daha sakin ol lütfen, Türkçe kurallarına dikkat ederek yazarsan, hiçbir sorun kalmayacaktır. Merak etme. :) Yanlış olan mesajını dikkatlice bir incele, oyun isimleri ve ayrılacak ekler maalesef ki hatalı.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı