2500 TL Oyun ve Render Sistemi

Intel stok soğutucuları sizi idare edecektir, bu kadar korkmayın yahu. Ekran kartına neden overclock yapacaksınız ki? MSI veya ASUS aldığınızda zaten muhteşem bir performansa sahip olacaksınız. Stok soğutucu ile overclock yapmayın zaten, overclock yapmadan bu sistem sizi çok rahat götürür.

Intel stok soğutucuları sizi idare edecektir, bu kadar korkmayın yahu. Ekran kartına neden overclock yapacaksınız ki? MSI veya ASUS aldığınızda zaten muhteşem bir performansa sahip olacaksınız. Stok soğutucu ile overclock yapmayın zaten, overclock yapmadan bu sistem sizi çok rahat götürür.

MSI MHz olarak Asus'tan üstün olduğu için daha iyi performans vermez mi? (1150 Vs 1058)
ve Intel'in stok soğutucusunu şu anki bilgisayarımda kullanıyorum işlemciye yük bindiğinde küt gidiyor. O yüzden bu pc beni 2 sene rahat götürür, ya sonra ? Stok soğutucuları sevmiyorum güzel soğutmuyorlar. Onun yerine Hyper 212 Evo almaya çalışacağım. İyidir o.

Şimdi diyeceksiniz ki 2-3 Fps'den ne olur? Ama iş Walktrought'lara gelince tam Bf4 multideyim frapsla video çekiyorum server full, fps 35'lerde mi olsa iyi 28-30'larda mı olsa iyi ?

Sonra render işlerinin çabuk olması GHz ile ilgili değil mi? GHz ile doğru orantılıysa O.C şart ki kısa sürede 1080p veya 720p videolar renderlansın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı