2500 TL Oyun/Video Render PC Toplama

Altan Gecer

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, bugün bir konu hakkında fikir danışmak istiyorum.

Ben 2500 TL'lik bir oyun / video render bilgisayarı toplamak istiyorum. Youtube ile uğraştığımdan render benim için çok önemli. O kadar yüksek olmasınada gerekte yok.

Istedigim Bilesenler:
  • Gtx 960
  • I5 4690K
  • 8GB Ram 1600 Mhz

Bu 3'ü olsun yeter. Anakart, RAM, kasa ve güç kaynağını (kasa içindede olabilir) sizden istiyorum işlemciyi overclock etmek istediğimdende uygun anakarti bulmakta zorlandim. Neyse şimdiden yorum atan herkese teşekkürler. :)

[Telefondan yazdım, yanlış yazdigim yer varsa özür dilerim.]

Son düzenleyen: Moderatör:
İstediğiniz parçalar ile RAM'i de işlemciyi de bol bol overclock edebileceğiniz 2500 TL'lik bilgisayar ;

PC toplama.png

- Fakat önemli bir noktaya değinmek isterim, aldığınız işlemciye özellikle overclock yapacağınız için sağlam bir soğutucu lazım. Ek bir 200 TL'lik bütçe de soğutmaya ayırırsanız çok iyi olur. Zira işlemci ile birlikte gelen stok soğutucuya çok güvenmeyin derim.

4790k yı z97 gaming 3 ile overclock edebilirmiyiz 5 mi lazım ? Soğutucuya değinirsek blizzard t2 mini işimi görür mü ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı