Valla bende yüklü gelmişti fakat dediğiniz de doğrudur Twich, Facebook gibi uygulamalar da Thanos Store'da vardı.Multiman vardı arkadaşımda sadece. Thanos Store'da kendileri portlamıştır o zaman. Benim arkadaşım PS Store'dan denemiştir.
Selamlar hocamYeni aldığım PS3 elime ulaşmadı geçen seneye kadar kullandığım PS3 üzerinden yapmıştım bu yorumu. Evet yüklüydü de çok girmemiştim Thanos Store + İrisman işimi görüyordu.
PS2 kolunu bilmiyorum fakat F310 çalışmaz. Black mağaza Black Konsol isimli şahısın ücretli mağazası diye biliyorum hatta Türkçe yamalarda olmalı GTA 4 Türkçe yama ararken görmüştüm ücretli olunca vazgeçtim. Kontrol etmeniz gereken başka birşey yok dediğinize göre konsol iyi. Bende alıcam demiştim birkaç gün önce almıştım. Bazı PS3'lerde fan sesi zamanla artabilise de genel olarak sessiz çalışması normaldir.Selamlar hocam2500 TL ye sanırım hiç açılmamış yurt dışından hediye gönderilmiş bir ps3 aldım. 2 yıl kullanmış aldığım kişi sadece kolu arızalı fakat elimde ps2 kolu ve f310 mevcut yeni kol alıncaya kadar onları kullanacağım. Onun haricinde cihazda hen denilen birşey var Black mağaza diye bir yerden sürüyle oyun var. Ps1 ps2 ps3 falan oyunları mevcut. İstediğini indirip kırıyorsun. Baktım thanos tarzı bişey. Netflix, YouTube tarzı uygulamalar mevcut. 2 saattir çalıştırıyorum herhangi bir sorun görmedim. Gta5 te gözüm alışmış sanırım yüksek fps lere 30 fps oyunu 75 hz monitörde oynamak bir tık kasma edası yansıttı. CD okuma yeri sağlam bir kaç oyun denedim. Şuan normal sizce kontrol etmem gereken birşey varmı? Konsolu ilk açtığımda oyunlara girebilmek için eneable yapmam gerekiyor bir şeyi sonra iyi oyunlar diyor istediğim oyuna girebiliyorum. Move kolu ve kamerası da aldım. Cihazın yanında. Fakat baya tozlanmış ona rağmen hiç ses yok nerdeyse.iyi geceler
Evet Black konsol diyor ama ücret vs ödenmiyor herhalde aldığım kişi yaptırırken ödenme durumundan bahsediyorsunuz değilmi? Çünkü aldığım kişi ethernet kablosunu bağlayıp istediğin oyunu mağazadan indirip oynayabilirsin dedi kontrol ettim birsürü dolu oyun vardı. Bu arada f310 kolu ps3 te çalıştı.İnfmous 2 oyununda kullandım f310u birde ps2 ve ps1 kolları da usb çevirici ile kablolu olarak kullanabiliyorum. Tek sorun şu orta tuşu olmadığı için oyundan ana menüye dönme yolunu bulamadım. Birde cihaz emin değilim ama sanırım hiç açılmamış kasası 10/8 alır. Fakat tozlu içi duruyor kanallardan öbekleşmiş tozlar var. Bu kadar zamanda hiç temizlenmemiş olmalı diye düşünüyorum. Arıza olsaydı eğer 2 3 saat içerisinde bu farkedilir miydi? Siz ne aldınız hocam hayırlısı olsun bu mağaza olayını ücret vs dediniz anlatırsanız sevinirim.PS2 kolunu bilmiyorum fakat F310 çalışmaz. Black mağaza Black Konsol isimli şahısın ücretli mağazası diye biliyorum hatta Türkçe yamalarda olmalı GTA 4 Türkçe yama ararken görmüştüm ücretli olunca vazgeçtim. Kontrol etmeniz gereken başka birşey yok dediğinize göre konsol iyi. Bende alıcam demiştim birkaç gün önce almıştım. Bazı PS3'lerde fan sesi zamanla artabilise de genel olarak sessiz çalışması normaldir.
Size satan kişi belli ki Black konsol mağazası için ücret ödemiş siz de beleş erişebiliiyorsunuz şuan sadece 750 TL bağış atanlar erişebiliyor. Konsolu sıfırlamadığınız sürece içerisinde durur. Ben Süper Slim aldım GTA 4, GTA San Andreas, Max Payne 3 gibi oyunları oynayabilmek için öbür türlü elimde PS5 var zaten.Evet Black konsol diyor ama ücret vs ödenmiyor herhalde aldığım kişi yaptırırken ödenme durumundan bahsediyorsunuz değilmi? Çünkü aldığım kişi ethernet kablosunu bağlayıp istediğin oyunu mağazadan indirip oynayabilirsin dedi kontrol ettim birsürü dolu oyun vardı. Bu arada f310 kolu ps3 te çalıştı.İnfmous 2 oyununda kullandım f310u birde ps2 ve ps1 kolları da usb çevirici ile kablolu olarak kullanabiliyorum. Tek sorun şu orta tuşu olmadığı için oyundan ana menüye dönme yolunu bulamadım. Birde cihaz emin değilim ama sanırım hiç açılmamış kasası 10/8 alır. Fakat tozlu içi duruyor kanallardan öbekleşmiş tozlar var. Bu kadar zamanda hiç temizlenmemiş olmalı diye düşünüyorum. Arıza olsaydı eğer 2 3 saat içerisinde bu farkedilir miydi? Siz ne aldınız hocam hayırlısı olsun bu mağaza olayını ücret vs dediniz anlatırsanız sevinirim.
Şimdi anladım hocam demek istediğinizi ben herhangi bir yazılımsal sorunda bu kişilerle de iletişime geçsem yardımcı olurlar diye düşünüyorum konsolda vs numaraları yazıyor falan. Slim hoşuma gitti ama otomatik Cd içerisine alması gayet güzel. 24 inc monitörde kalite baya iyi gözüküyor.Size satan kişi belli ki Black konsol mağazası için ücret ödemiş siz de beleş erişebiliiyorsunuz şuan sadece 750 TL bağış atanlar erişebiliyor. Konsolu sıfırlamadığınız sürece içerisinde durur. Ben Süper Slim aldım GTA 4, GTA San Andreas, Max Payne 3 gibi oyunları oynayabilmek için öbür türlü PS5 var zaten.
Ben 40" Tv'de oynuyorum normalde TV 4K upscale yapıyordu herhalde PS3 maksimum 1080p çıkış verdiği için yapmıyor ve kötü görünüyor. Benim gözlerim uzağı pek iyi görmediği için o kadar da rahatsız olmuyorum. Mesela AC1 uzaktan oynarken grafikler normal, TV'nin yakınına gidince ise vasat bir görüntü ile karşı karşıya kalıyorumŞimdi anladım hocam demek istediğinizi ben herhangi bir yazılımsal sorunda bu kişilerle de iletişime geçsem yardımcı olurlar diye düşünüyorum konsolda vs numaraları yazıyor falan. Slim hoşuma gitti ama otomatik Cd içerisine alması gayet güzel. 24 inc monitörde kalite baya iyi gözüküyor.
Ben 40" Tv'de oynuyorum normalde TV 4K upscale yapıyordu herhalde PS3 maksimum 1080p çıkış verdiği için yapmıyor ve kötü görünüyor. Benim gözlerim uzağı pek iyi görmediği için o kadar da rahatsız olmuyorum. Mesela AC1 uzaktan oynarken grafikler normal, TV'nin yakınına gidince ise vasat bir görüntü ile karşı karşıya kalıyorum
Eline sağlık olsun hocam idare edersin artıkHayırlı olsun. Güle güle kullanın.
İçini açıp temizlemenizi öneririm.
PS logusu bulunan çakma bir kol alın. Normalde bende PS3'te PS5 için kullandığım Dualsense kontrol cihazımı kullanıyorum fakat PS tuşu işlevsiz olduğu için DualShock 3 yanda açık duruyor. Bir çözüm bulsanız bile pek sağlıklı olmaz.Eline sağlık olsun hocam idare edersin artık@68613 Hocam temizlemeyi düşünüyorum lakin baya sessiz çalışıyor bu kadar tozlu olup ses vermemesi ilginç geldi. Birde birşey danışmak istiyorum, bende ki kullandığım oyun kolları şuan orjinal olan kablosuz değil dolayısıyla ortadaki logolu tuş yok. PS2 kokunu usb dönüştürücü ile kullnıyorum ve F310 logitech uyumlu onu kullanıyorum. Bu tuş olmadığından oyundan çıkmak için reset/açma kapama tuşuna basmak zorunda kalıyorum. Bunun bir çözümü var mı acaba ? Yada bu kollara tuş atayabilirmiyiz ?