teşekkür ederim Sinerji DCS1060 i5-6500 8GB 1TB GTX1060 (Asus) bunu almaz isem bakabilirimHocam 2500 liralık bütçeye RX 480 yerine, RX 470 + i5 6400 sistem toplamak daha mantıklı olur. Eğer incelemeleri izlerseniz RX 480 ile RX 470'in birbirlerine yakın değerlere sahip olduğunu görürsünüz. Resimdeki size topladığım sistemde zaten RX 470'in OC'lu versiyonu 1080P çözünürlükte size tatmin edici bir deneyim yaşatır. Sistemin montaj, test ve KDV dahil fiyatı 2,555,92 lira.
Hayır anlamadığım şu GTX 1060 6G gibi bir ekran kartını nasıl H110 çipsetli bir anakarta takıyorlar yani dengesiz değil mi en azından bir B150 yongasına sahip anakart ile olsa daha mantıklı olur.
H110 chipsetli anakartları forumun çoğu önermiyor, neye dayanarak önermiyorsun diyorum ses soluk yok. H110 serisi anakartlar 2000-3000 lira arasında tavsiye edilen sistemlerde GTX 1060 olsun, RX 470 olsun, RX 480 olsun bu kartlara fazlasıyla yetebilen kartlar kardeşim. O kadar adamlar inceliyor kullanıyor testlere sokuyor bir problem yaşamıyor ve bunu alacak olanlara öneriyorlar ise ben bu adamların bilgi ve tecrübelerine güvenirim, üstüne üstlük gözümle şahit olmuşum daha ne olsun. Technopat'ı seviyorum 2013'den beri takipçisiyim üyeliğimin yeni olduğuna bakma ama sadece burada dönen bilgilere bağlı değilim çünkü ellerindeki bilgiler sınırlı. Onun için yaptığım önerileri, Techopat bilgilerine dayanarak yapmıyorum çünkü forumun %70'i tek bir pencereden bakarak hareket ediyor zaten üyeliğimin yeni olmasının sebebi bu, bu arkadaşlarla kötü olmamak için. Çok doğru yardımcı olduğunu sanan, verdiği bilgilerin sanki söz sahibi kendisiymiş gibi çok emin konuşan kişiler burada fazlasıyla var ve bu arkadaşlar hiçbir bilgisi olmayan bilgi almak için buraya gelen insanları yanlış yönlendiriyorlar. Ben bu arkadaşların dışında öneride bulunduğumda bana yanlış yapmışım muamelesi yapıyorlar ve kendi bilgileri kusursuzmuş edasıyla o derece emin konuşuyorlar, hadi bana konuşsunlar sıkıntı yok o halledilir ama arkadaşım burada bilgi almak için gelen adamın kafasını bulandırıyorsun işte o zaman suyun rengi değişiyor, çok iyi bir şey yaptığına inanıyorken adama yanlış tercih yaptırıyor. Bilginin kaynağına inip en doğru bilgiyi alıp, gelip burada paylaşan arkadaşlar var azda olsa hâlâ var o arkadaşlardan(adam gibi adamlar kalbim onlarla) o adamlara burada ne muameleler yapıldı kaç kez şahit oldum. Bundan ötürü elimden geldiğince buradaki insanlara şartlar doğrultusunda en doğru şekilde yardımcı olmaya çalışıyorum.
Bunlar da birkaç test. Üstelik testlerde i3 6100 var
Bunlar ise i5 6402p ile yapılan test. Anakartın sonundaki VH ibaresi kafanı karıştırmasın üstteki incelemede kullanılan kartla aynı kart, bu kartta sadece HDMI girişi var.
Ha B150 olsa olur muydu, olurdu. (Bütçe yeterli olsa zaten bunu seçerdim.)
Peki H110 olsa olur muydu, olurmuş.(Bütçe yeterli olmasa da, kartın kendisi yeterli oluyormuş.)
Dilerim bu konuda sana da yardımcı olabilmişimdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.