birsürü şey yazmıştım fakat moderatörler herşeyi silmiş. buraya yazayım.Sistem ne amaçlı kullanılacak? Günlük kullanım için mi? Oyun oynamak için mi? Bunu da belirtirseniz iyi olur.
Bir de ikinci el düşünür müsünüz?
hocam bi kaç şey sormak istiyorum. bu a320 anakartlar ile b350 anakartlar arasında ne fark oluyor ? verilen fiyat farkına deger mi ? apu sistemler için herkes b350 ve üstü anakart önermiş. ne farkı oluyor anlatabilir misiniz ? birde bios güncellemesi nasıl yapılıyor kendim yapamaz mıyım? yapmazsak ne gibi bir fark ortaya çıkar bilgi verebilir misniz ?Böyle bir sistem toplanabilir:
Eki Görüntüle 338883
Sinerji Bilgisayar - sinerji.gen.tr - PC Toplama
Not: Anakarta BIOS güncellemesi yaptırmalısınız.
A320'de overclock yapamazken B350'de yapabiliyorsunuz. Ben de B350 anakart seçmek isterdim ancak bütçeniz kısıtlı.A320 anakartlar ile B350 anakartlar arasında ne fark oluyor?
7. nesil Athlon/A serisi bir işlemci ya da ilk nesil Ryzen işlemci gerekiyor BIOS güncellemesi için. Sizde eski nesil işlemci olmadığı için güncelleme yapamazsınız. Mağazaya yaptırmanız gerekir. Eğer güncelleme yapmazsanız ekrandan görüntü alamayabilirsiniz. Sistem açılmayabilir.Bios güncellemesi nasıl yapılıyor, kendim yapamaz mıyım?
peki b350 alsakta güncelleme yapmamız gerekir mi ? 100 liralık bir fark var a320 ile b350 arasında. bu farka deger mi sizce ?A320'de overclock yapamazken B350'de yapabiliyorsunuz. Ben de B350 anakart seçmek isterdim ancak bütçeniz kısıtlı.
7. nesil Athlon/A serisi bir işlemci ya da ilk nesil Ryzen işlemci gerekiyor BIOS güncellemesi için. Sizde eski nesil işlemci olmadığı için güncelleme yapamazsınız. Mağazaya yaptırmanız gerekir. Eğer güncelleme yapmazsanız ekrandan görüntü alamayabilirsiniz. Sistem açılmayabilir.
Evet gerekir. Sadece B450 ve X470'te güncelleme gerekmez.Peki B350 alsak da güncelleme yapmamız gerekir mi?
125 TL civarında fark var. Eğer alabiliyorsanız B350 ya da B450 alın tabi ki.100 liralık bir fark var A320 ile B350 arasında. Bu farka deger mi sizce?
hocam amazon a bakınca mesela 449 liraya asus b350m-k anakart ayrıca msi b350m pro vd de bulunabilyor fiyat uygun degil midir ?Evet gerekir. Sadece B450 ve X470'te güncelleme gerekmez.
125 TL civarında fark var. Eğer alabiliyorsanız B350 ya da B450 alın tabi ki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.