2500 TL Sistem Önerisi

Bütçeyi bir tık arttırıp B350 alabilecekseniz, hemen hemen aynı fiyatlara B450 de bakın. Bazı firmalar bios işlemi gerçekleştirmediği için başınız ağrımaz, B450 bios update istemez.

Bütçeyi bir tık arttırıp B350 alabilecekseniz, hemen hemen aynı fiyatlara B450 de bakın. Bazı firmalar bios işlemi gerçekleştirmediği için başınız ağrımaz, B450 bios update istemez.
hocam bu bios update işi gayet basit bir işlem degil mi ? tek sorun ekrana bios u getirmek onun içinde ddr4 ram ve işlemci gerekiyor sonrasında biosa girilip otomatik internet üzerinden hallediiyor galiba extra çaba sarfetmeden dogru mudur ? b350 ile b 450 arasında performans yada ram slotu vb bakımından teknolojik bir fark var mı peki 100 tl fark ediyor çünkü b350 ile b450 arasında sadece bios için 100 lira vermek mantıklı degil 20-30 liraya bilgisayarcılar sanıyorum ahlledebilir çünkü.

İkinci elden anlayan birilerini etiketlesek daha iyi olur gibi duruyor. Monitör dahil 2500tlye 0 sistem toplamak pek performanslı bir sonuç vermez.

İkinci elden anlayan birilerini etiketlesek daha iyi olur gibi duruyor. Monitör dahil 2500tlye 0 sistem toplamak pek performanslı bir sonuç vermez.
apu sistem düşünüyordum hocam. oynanacak oyunlarda lol fortnite csgo zula tarzı oyunlar. sizce apu sistemle bu oyunlar sorun yaşatır mı ? benim araştırdıgım kadarıyla gayet rahat oynatıyor.
eyüp can adlı arkadaş şöyle birşey toplamış mesela
https://www.technopat.net/sosyal/eklenti/25000-png.338883/

@muratb 2200g yi oc yapıp kullanirsan oynatır ama oc yapmak için ayrı soğutucu lazım, 2400g ye ise bütçe yok. Ve ayrıca bütçeyi sığdırmak için a320 anakart kullanılmış, istesende oc yapamazsın.2200g stok hali ile sana fortnite oynatmaz, CS go da saçma sapan drop yemene sebep olabilir.

@muratb 2200g yi oc yapıp kullanirsan oynatır ama oc yapmak için ayrı soğutucu lazım, 2400g ye ise bütçe yok. Ve ayrıca bütçeyi sığdırmak için a320 anakart kullanılmış, istesende oc yapamazsın.2200g stok hali ile sana fortnite oynatmaz, CS go da saçma sapan drop yemene sebep olabilir.

hocam internette apu fornite en düşük ayarlar 1080p de 50-60 fps çok rahat veriyor. açıkçası bana yeterli. oc konusuna gelirseniz oc yapmayı düşünmüyorum zaten low ayarlarda 1080p 35-40 fps bana çok yeterli olacaktır. çok tıkandıgım yerde 1050 takıp yoluma devam etmeyi düşünüyorum. şu an bütçem buna elveriyor çünkü.

hocam internette apu fornite en düşük ayarlar 1080p de 50-60 fps çok rahat veriyor. açıkçası bana yeterli. oc konusuna gelirseniz oc yapmayı düşünmüyorum zaten low ayarlarda 1080p 35-40 fps bana çok yeterli olacaktır. çok tıkandıgım yerde 1050 takıp yoluma devam etmeyi düşünüyorum. şu an bütçem buna elveriyor çünkü.
Böyle düşünüyorsanız sıkıntı yok. Hayırlı olsun.

MSI B450M PRO-M2 bilgisayarcıya verilecek meblağ gözden çıkardığınız rakama eklenince aradaki fark iyice küçülüyor sanırım. Yinede ürünün tavsiye edilen bir ürün olup olmadığını sorgulayın isterseniz, gerçi B320 anakart göze almıştınız ne kadar kötü olabilir.
Birde Asrock B450M-HDV var.
a320 ler 380 liradana aşagı yok. 380 lira verecegime b350 alıp oc yaparım diye düşündüm 60 lira farkla ancak bios sorunu var diyorsunuz. b350 alıp 50 lirada bilgisayarcıya versem 500 liraya denk gelecek böyle bir durumda evet haklısınız 500 lira verip b450 almak daha mantıklı ama dedigim gibi b450 nin performans ve özellik olarak b350 den farkı var mı o konuda bilgim yok. bunun dışında itopya tarzı bios güncellemesini ücretsiz yapıp gonderen firmalarda var. bu firmadan a320 satın alırsam 120 lira cebimde kalacak. sizce hangisi daha mantıklı olacaktır ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı