2500 TL Sistem Tavsiyesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

erolguneyi

Hectopat
Katılım
17 Eylül 2014
Mesajlar
17
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar,
Benim bir derdim var. Elimde intel core i7 2630qm işlemcili, 8gb ddr3 ram'i ve nvidia geforce gt540 m ekran kartı olan bir casper laptop var. Maalesef bu laptop'un birde dahili ekran kartı var intel graphics isimli bişey :D
Ben bu laptopu satıp masaüstü pc toplamak istiyorum. Laptop, ps3 ve bazı diğer eşyalarımı satınca yaklaşık 2000 TL gibi bir bütçem oluyor. Bu bütçe maksimum 2500 TL olabilir. İlk sorum şu sizce bunları satıp rahat bir şekilde oyun oynayabileceğim masaüstü toplayabilir miyim ? 2. sorum, toplarsam bunun malzemeleri en iyi neler olur? Uyumluluklarını falan bilmediğim için bu konuda yardıma ihtiyacım var ve son olarak 3. sorum, Sizce bunu yapmama değer mi :D laptop çok ısınıyor ve yeni oyunlarda kasmalar başladı. Ps3'te oynanabilecek tüm güzel oyunları oynadım artık bir fifa 15 ps3'te next gen değil en azından pc de next gen oynayabilmek istiyorum. Birde böyle o sistem parçalarının yeni kutularını açma hazzı beni benden alıyor :) Elimde kasa, monitör vs. yok sıfırdan gireceğim :) Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim. @Recep Baltaş bana yardımcı olursa çok sevinirim :) herkese kolay gelsin, iyi akşamlar :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
adsız.JPG

Bu sistem size fazlasıyla yeterli olucaktır.
 
Aynı bileşenlere sahip Asus laptop kullanıyorum. Yaklaşık 6 aydır para biriktiriyorum yeni sistem için. Kasımdan önce almayı düşünüyorum (AC: unity, far cry4 çıkmadan). Önerim yeni sistem toplamandan yana tabiki :)
 
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Yeni yorumları hala bekliyorum seçenekler benim için çok yararlı olacaktır. Şimdiden teşekkürler.
 
Sistemlere bakıyorumda çok yanlış şeylere para harcanmış. Ben arkadaşıma 2.350'ye kasa yaptım. Monitör hariç. Ekran kartı GTX 770 Directt CU II. İşlemcisi FX 8350.
 
Sistemlere bakıyorumda çok yanlış şeylere para harcanmış. Ben arkadaşıma 2.350'ye kasa yaptım. Monitör hariç. Ekran kartı GTX 770 Directt CU II. İşlemcisi FX 8350.
O söylediğiniz 2 parça sadece 1500 tl ediyor. Uyduruk bi anakart mı aldırdın arkadaşına, toplayıp bi resim yollarmısın? Nasıl topladıgınızı görelim.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı