2500 TL Sistem Tavsiyesi

Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar bu benim topladığım sistem. Sizde 2500 TL ama bu fiyatı geçmeyecek şekilde sistem önere bilirsiniz.
Genelde CS:GO, Dota 2, BF 3, Mount Blade serileri, Just Cause 2, Euro Truck Simulator 2 gibi oyunlar oynuyorum.
Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bu benim topladığım sistem. Sizde 2500 TL ama bu fiyatı geçmeyecek şekilde sistem önere bilirsiniz.
Genelde CS:GO, Dota 2, BF 3, Mount Blade serileri, Just Cause 2, Euro Truck Simulator 2 gibi oyunlar oynuyorum.
Eki Görüntüle 99797
Bu tarz oyunlar aslında çok fazla sistem gereksinimi istemiyor ama 2500 lira bütçeye şöyle birşey düşünülebilir:
2500.jpg

Bence sistem aynı kalsın fakat ekran kartını gtx960 veya 970 ile değiştirebilirsin GTX970(fiyat 500 tl kadar artacaktır fakat bu paraya değer bir ekran kartıdır. GTX960 (100-200 lira kadar artacaktır) bence fiyat çok artmasın diyosan gtx960 lı aynı sistemi topla eğer para verebilirim diyosan gtx970 kesinlikle tercihimdir

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı