2500 TL sistem tavsiyesi

@H. Hüseyin attığınız videoların birinde ekran kartı kullanımı sürekli %85 seviyelerine düşüyor diğerinde zaten öyle bir bilgi verilmemiş. Ne MHz yazıyor ne başka bir şey. Ekran kartı kullanımı %98-99'un altına iniyorsa darboğaz var demektir. Üstelik bu performans günümüz oyunları için geçerli. 1-2 sene içinde çıkacak oyunlarda ne yapacak bilmiyoruz. Daha yüksek performans vermesini beklemiyorsunuz herhalde. İnatla savunmayın şu işlemcinin GTX 1070 için yeterli olduğunu.

GPU kullanımından yola çıkacaksak, işlemci kullanımı da %90 üzerine nadiren çıkıyor. O zaman da GPU darboğazından bahsedebilir miyiz?
Sadece GPU kullanımına bakıp "%99 değil" diyerek darboğaz tespit edilebilir mi?

Attığım video'da Vsync'in açık olduğunu görebilirsiniz. Ekran kartının %99 seviyesinde çalışmaması normal. Ki ormanlık ve dağlık alana gidildiğinde %99 seviyesini rahatlıkla görebilirsiniz.
Saygılarımla.
 
Hayırlı olsun

Bu da benim sistem önerim. 2535 TL tutuyor, monitör dahil.
 

Dosya Ekleri

  • 2500tl-sistem.png
    2500tl-sistem.png
    36,2 KB · Görüntüleme: 74
Merhaba. Hala sistem almayı düşünüyorsan uygun fiyata imzamdaki sistemi satmayı düşünüyorum. Aciliyetten ekran kartı ve işlemci sotk fanı güncellemesiyle uzun vadeli bir kopmle tak çalıştır sisteme sahip olabilirsiniz. Düşünürseniz görüşelim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı