2500 Tl Sistem Toplama

Mesutkomser

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. 2 hafta falan sonra bilgisayar alacağım ancak tabii ki buraya sormadan bilgisayar alınmaz :) Neyse direk konuya gireyim. Bütçem 2500 tl. İçinde harddisk olmayacak ve ssd de istemiyorum yani benim ihtiyacım yok. Ben 1 dakika daha fazla beklerim benim için sorun olmaz. Özellikle anakart kesinlikle ileriye dönük olmalı benim aklımda msi b150 gaming m3 var. Ve ekran kartınıda gtx 960 istiyorum. İnternetten almayacağım mağazadan alacağım o yüzden vatan, inventus gibi mağazalardan önerirseniz sevinirim. Her parçayı en ucuz yerden alacağım. Teşekkürler.

Alternatif.
upload_2016-1-28_23-50-41.png

Hocam öncelikle kasayı pencereli istiyorum ve ekran kartı olarak dediğim gibi gtx 960 istiyorum. Ve en merak ettiğim soru benim önerdiğim anakart ile sizin önerdiğiniz anakart arasındaki farklar nelerdir? Ve diğer öneri yapacak arkadaşlara da söyleyeyim illa vatandan olmak zorunda değil mesela inventus eksen bilgisayar falan karışık önerirseniz sevinirim.

Al kardeşim 100lira daha üstüne koyabilirsen böyle bir sistem var:
Edit: Ben ilk başta gigabyte gaming 3 koyduğum için ramleri 2666mhz seçtim. Onun yerine 2133mhz bir ram konulursa 50lira daha düşer fiyat.
Ad1ız.png

Al kardeşim 100lira daha üstüne koyabilirsen böyle bir sistem var:Eki Görüntüle 135863

Bence çok mantıksız. O fiyata galax gibi bir marka ve 500 watt güç kaynağı Allah bilir 12 watt kanalından 300 watt veriyordur.

Toplam 2.498,46 lira yapıyor. 2 mağazadan hangisinde ucuzsa onu seçtim.

Dosya Ekleri

• a.PNG
    a.PNG
    10,3 KB · Görüntüleme: 297
  • b.PNG
    b.PNG
    38,1 KB · Görüntüleme: 228
Bence çok mantıksız. O fiyata galax gibi bir marka ve 500 watt güç kaynağı Allah bilir 12 watt kanalından 300 watt veriyordur.
Technopat'ın bugün kurduğu sistemde de bu güç kaynağı kullanılıyordu yalnız. Gtx 950 ve 960 arasında fazla bir güç farkı yok. Ayrıca güç kaynağı 180w tdp ye kadar bütün ekran kartlarını çalıştırıyor.
Edit: 12 watt kanalında 360w veriyor.

Technopat'ın bugün kurduğu sistemde de bu güç kaynağı kullanılıyordu yalnız. Gtx 950 ve 960 arasında fazla bir güç farkı yok. Ayrıca güç kaynağı 180w tdp ye kadar bütün ekran kartlarını çalıştırıyor.
Edit: 12 watt kanalında 360w veriyor.

Hazırladığım sisteme bakar mısınız.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı