2500 TL sistem toplama

Öncelikle ekran kartından çok kısmışsın. Oyun için en önemli birim. Monitörüm 1366x768 en az 1080p olması gerekirdi. İşlemcin eh işte denebilir. Ben bu sistemi alacağım. Sana da öneririm. Performans olarak seninkinde çok daha iyi.
Screenshot_1.png

Sana biraz daha beklemeni öneririm Rx 480 bir kaç hafta sonra ucuzlar o zaman daha güncel ve daha iyi bir ekran kartlı sistem toplayabilirsin.

Ekran kartı olarak RX 480 koyarsın. Toplam 2600 TL ediyor.

Hayırlı olsun.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2016-07-03-03-43-10.png
    Screenshot_2016-07-03-03-43-10.png
    51,7 KB · Görüntüleme: 218
  • Screenshot_2016-07-03-03-43-17.png
    Screenshot_2016-07-03-03-43-17.png
    48 KB · Görüntüleme: 216
Sana biraz daha beklemeni öneririm Rx 480 bir kaç hafta sonra ucuzlar o zaman daha güncel ve daha iyi bir ekran kartlı sistem toplayabilirsin.

Ekran kartı olarak RX 480 koyarsın. Toplam 2600 TL ediyor.

Hayırlı olsun.
Arkadaşlar çok teşekkür ederim yorumlarınız için. RX 480 alacam o halde. Peki RX 480 ile topladıgımda darboğaz olma ihtimalı var mı, yok mu? Bununda bilgisini verirseniz sevinirim. İyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapabilir bence, en iyisi i5 alman olabilir. Zaten o ana karta i5 6500 yakışır. Bellek vatan da çok pahalı birde 2133mhz alman gerekiyor çünkü maksimum o frekans da kullanacaksın.

Kingston DDR4 8GB Hyperx FURY Black 2133MHz Bellek Modül - HX421C14FB2/8

Birde o klavye yerine böyle bir set düşünebilirsin bende almayı düşünüyorum yakın zamanda, sadece fare 90 liradan satılıyor. Yeni Msi DS502 sipariş verdim yanına yakışır sanırım. (n)

A4 Tech Bloody B2100 Usb Tr Q Klavye Mouse Set - n11.com

Yapabilir bence, en iyisi i5 alman olabilir. Zaten o ana karta i5 6500 yakışır. Bellek vatan da çok pahalı birde 2133MHz alman gerekiyor çünkü maksimum o frekans da kullanacaksın.

Kingston DDR4 8GB Hyperx FURY Black 2133MHz Bellek Modül - HX421C14FB2/8

Birde o klavye yerine böyle bir set düşünebilirsin bende almayı düşünüyorum yakın zamanda, sadece fare 90 liradan satılıyor. Yeni Msi DS502 sipariş verdim yanına yakışır sanırım. (n)

A4 Tech Bloody B2100 Usb Tr Q Klavye Mouse Set - n11.com

Önerdiğin klavye mouse set çok güzel kardeşim fakat benım mouse hediye alınacak o yüzden klavye mouse setlerine hiç bakmadım. Tekli klavye seçtim bu yüzden cidden cok hosuma gitti ama :/

Aslında core i3 6100 alacaktımda vatan'dan toplayacam sistemi stoğunda kalmadığından bu işlemciyi seçtim. Ne kadar iyidir pek bir bilgim yok i3 6100'ün yerini tutarmı bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer yine de almayı düşünürsen n11'de 11 liralık kuponum var çok değil ama 130 liraya gelir alırsan. Aslında Skylake işlemciler sonuç olarak en güncel işlemciler ama oyun için ben olsam en kötü 6402p almaya çalışırım. Kasa ve ana kart için biraz daha düşük model seçip alınabilir aslında. Bellek zaten 2800mhz yerine 2133mhz alacaksın. Ekran kartı da en kötü dx12 destekli almanı tavsiye ederim. Msi r7 370 4gb mesela alabilirsin. Tamamen bütçe meselesi yine de ama 2000 lira yerine 2500 lira verilen sistem daha mutlu eder insanı diye düşünüyorum. Ben sistem topladım 4100 liraya 5500 liralık sistemi, 6700k üzerine kurulu bir sistem ve sattım bunu şuan da bütçem 8000 lira civarı ama toplamıyorum. Ya en mükemmeli olacak ya da idare edecek bir sistem. Kısacası toplamış iken 2-3 yıl en azından üzmeyen bir sistem toplamanızı tavsiye ediyorum. i3 çift çekirdekli ve güncel oyunlar artık biraz bellek ile işlemciyi ağırlaştırmaya başladılar. Lol veya counter ise tek hedef i3 zaten yeterli gelir. Son olarak Vatanbilgisayar ve Hepsiburada sitelerinden kampanya olmadan alışveriş yapmak biraz kazık yemeye yol açabilir. :lanet: O yüzden Sinerji, Teknobiyotik ve İnventus gibi sitelerden de fiyat analizi yapmanı öneririm. Aynı ürünler aynı garanti süresi ve aynı ilgi de mevcut. Benim favorim Hepsiburada onu da belirtmek isterim. %10 indirim geldiği zaman 3-4 ürün almayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
i3 6100 ile rx 480 darboğaz yapmaktadır.%45 oranında darboğaz yaşanan oyunlar var.Bu videoya bir bakın;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tam verim için en az i5 6400-6500 tavsiye edilmektedir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı