2500 TL Tablet Önerisi

Vorcom Sxpro tableti öneririm o zaman o da gayet kaliteli bir cihaz ve de tam fiyat performans ürünü. Stock Rom yedekleyip modlu Windows kurunca bile yeteri kadar akıcı oluyor tek sıkıntısı 3 yıldan sonra pil ölmeye başlıyor.

Benimde aklımda olan galaxy tab A7 lite ama yine de sizlere danışmak istedim akıl akıldan üstündür
Yani hocam 4GB ram olsa iyi olurdu ama bütçe kısıtlı ise yapacak bir şey yok gibi, yani kendi görüşüm çocuk çok büyük değil yani işini görür diye düşünüyorum ama karar sizin, tabii ne kadar iyi o kadar uzun ömürlü olacaktır.

Galaxy Tab A7 Lite aklımda hocam daha iyisi olmazsa onu alacağım artık.

Vorcom sxpro alın bence daha iyi bir cihaz beni hiç üzmedi ve eziyet ettim gibi bir şey oldu cihaza. Yukarıda da link bıraktım hazır indirimdeyken deneyin derim bence. Hem çocuğunuz kullansa bile işiniz olursa Office programlarını akıcı bir şekilde kullandırıyor ve Windows kurmak isterseniz bile gayet akıcı ilerliyor sistem.

Vorcom Sxpro tableti öneririm o zaman o da gayet kaliteli bir cihaz ve de tam fiyat performans ürünü. Stock Rom yedekleyip modlu Windows kurunca bile yeteri kadar akıcı oluyor tek sıkıntısı 3 yıldan sonra pil ölmeye başlıyor.
Bu markayı ilk defa duydum kullanıcıları varmı acaba aramızda

Vorcom sxpro alın bence daha iyi bir cihaz beni hiç üzmedi ve eziyet ettim gibi bir şey oldu cihaza. Yukarıda da link bıraktım hazır indirimdeyken deneyin derim bence. Hem çocuğunuz kullansa bile işiniz olursa Office programlarını akıcı bir şekilde kullandırıyor ve Windows kurmak isterseniz bile gayet akıcı ilerliyor sistem.
Peki hocam servis yedek parça falan başvuracağımız bi yeri varmı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı