2500 TL Telefon Önerisi

brksaglam

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Şu sıralar telefon almayı düşünüyorum, bütçem en fazla 2500TL. Samsung Galaxy Note Fan Edition ve Xiaomi Mi6 arasında kaldım aslında. Siz hangisini tavsiye edersiniz ? Veya başka hangi cihazlar tavsiye edersiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mate 10 ithalat garantili olan modeli al derim. Note FE o fiyatları hak etmiyor onun yerine daha ucuz olan S7 tercih edebilirsin, Mi 6 ve Mi Note 3 modeli de düşünülebilir. HTC tarafında da uygun fiyatlı modeller olarak HTC U Ultra ve HTC 10 modelleri var.

S7, Mi 6, HTC U Ultra, 10, Mate 10 tercih edilebilecek telefonlar arasında. Performans olarak aralarında benzerler.

Mate 10 ithalat garantili olan modeli al derim. Note FE o fiyatları hak etmiyor onun yerine daha ucuz olan S7 tercih edebilirsin, Mi 6 ve Mi Note 3 modeli de düşünülebilir. HTC tarafında da uygun fiyatlı modeller olarak HTC U Ultra ve HTC 10 modelleri var.
Samsung note FE neden hak etmiyor o fiyatları elimde yok ama inceleme videolarında gayet güzel bir telefon olduğunu gözlemledim.Bataryası kendisine göre az diyorlar ama bana göre yeterli.Soruya gelirsek üstüne 100 TL daha koyarak hb'den s7 edge Türkiye garantili alabilirsin.Ben her zaman büyük ekran sevdiğim için mate 10,xiaomi mi 6 gibi telefonlar pek cezbetmiyor ama senin için bir problem yoksa bu telefonlarıda önerebilirim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı