2500 TL'ye 27" monitör önerisi

Bütçe
2500 TL
IPS panel, ben en iyi görüntü performansı için alacaktım 23.5 inçliğini ama 27 inçi görünce dayanamayıp almıştım :) görüntü kalitesi için, içinizde bir şüphe kalmasın hocam. Ben 40 yılda bir CS giriyorum sadece monitöre yaklaşmam gerektiği oyunlarda biraz sıkıntı çıkıyor. CS de arayüzü küçültüyorum yine bir sıkıntı olmuyor da Valorant oynaması bayağı zor oluyor hocam. 23.5 inçlik bir monitör almanız FPS oyunlarında sizin için daha iyi olacaktır ama tabii sizin kararınız.

Amazon'daki fiyatına hiç bakmadım ama hocam şu anda İncehesap'ta indirimde 2100 TL civarında, ölü piksel çıkacağını pek sanmıyorum fark yoktur bence.

Ben demedim diğer arkadaş demişti :D , isimler benzediği için karıştırdınız sanırım.

Eyvallah hocam sağ olun. Ama ben hane çok çok fazla oyun oynayan biriside degilim. Yalnız oyun oynarım, gerek çağı gerek LoL, PUBG ve diğer GTA 5 gibi oyunlar. Bir de ben YouTube platformu ile uğraşıyorum. Premier, Photoshop CS6 gibi programlar da kullanıyorum. 27 inç daha iyi olmaz mıydı? Sizce?

Bu arada siz kac santim mesafedesiniz.
 
Şans, bi' açıp baksanız neredeyse çoğunda çıkmış, ben kolay iade alıyorlar diye Amazon demiştim. Zaten en ucuz Amazon'da.

Vallahi hocam bence Amazon sanıldığı kadar da iyi ve ucuz bir alışveriş sitesi değil.
Bu benim düşüncem çünkü o kadar karmaşık ki site neyin ne olduğunu anlayamıyor insan ve birçok üründe diğer sitelere göre bayağı pahalı.
Pivotta önerebilirim ama ekranı bundan kötü olacak bu bütçede 27 inç güzel monitör zor her şeyin tam olduğu.

Evet o konuda %100 katılıyorum. Türkiye hali yapmak bir şey yok dolar her gün gittikçe zamlanıyor. TL değer kaybetti.

Bu yüzden ne kadar erken alırsak o kadar iyi olur. Doların ne olacağı henüz belli değil.
Bu arada Amazon'dan baktım biraz daha ucuzmuş MSI 27" OPTIX G271 Gaming Monitör, FHD, IPS, 144HZ, 1MS, HDMI+DP: Amazon.com.tr
Eğer Amazon Prime üyeliğiniz de varsa 1800 TL'ye alabiliyorsunuz (Amazon Prime 1 ay ücretsiz hocam, 1 ay sonra dilediğiniz gibi iptal edebilirsiniz)

Hocam çok sağ olun. Fakat incelediğimde bu monitörün fazla bir enerji harcadığı ortada. F kalite enerji tasarrufu. Bu cok fazla onemli olmasa da onemli aslında çünkü çok fazla açık durduğunda ısınması muhtemel.
 
Vallahi hocam bence Amazon sanıldığı kadar da iyi ve ucuz bir alışveriş sitesi değil.
Bu benim düşüncem çünkü o kadar karmaşık ki site neyin ne olduğunu anlayamıyor insan ve birçok üründe diğer sitelere göre bayağı pahalı.
Fakat Amazonun Prime Adlı bir üyeliği de var. Bu üyelikte hem ürünlerde size özel bir indirim uygulanıyor , hem de sipariş ettiğiniz ürünlerden kargo ücreti alınmıyor . Ayrıca Oyun oynuyorsanızda size üyeliğinize özel birkaç oyun da veriliyor (Battlefield 4 mesela ) ve Twitchde takılan birisiyseniz size ücretsiz olarak 1 aylık twitch aboneliği de veriyor (istediğiniz yayıncıda kullanabilirsiniz ve twitch abonelik ücreti 50 tl civarlarında diye biliyorum) bir nevi xbox game pass olarak da düşünebilirsiniz hocam
 
Fakat Amazon'un Prime adlı bir üyeliği de var. Bu üyelikte hem ürünlerde size özel bir indirim uygulanıyor, hem de sipariş ettiğiniz ürünlerden kargo ücreti alınmıyor. Ayrıca oyun oynuyorsanızda size üyeliğinize özel birkaç oyun da veriliyor (Battlefield 4 mesela ) ve Twitch'de takılan birisiyseniz size ücretsiz olarak 1 aylık Twitch aboneliği de veriyor (istediğiniz yayıncıda kullanabilirsiniz ve Twitch abonelik ücreti 50 TL civarlarında diye biliyorum) bir nevi Xbox Game Pass olarak da düşünebilirsiniz hocam.

Hocam eyvallah. Ben bir araştırma yapacağım bu Prime üyeliği hakkında fakat sonradan ucret kesmesin benden.
 
Hocam pivota gerçekten ihtiyacınız var mı? Bu bütçede 1080p almanızı istemem çünkü. Bütçeniz 2K için yetiyor hem gelecek için daha iyi olur.

Hocam yani 1080p olabilir veya 2 k olabilir ama benim için pivot şart çünkü ben Premiere Pro ve CS 6 gibi programlar kullanıyorum 27 inç ve IPS olması benim avantajına. Sizce?
8 TL hocam ilk ay kesmiyor sonra 8 TL ama iptal ederseniz kesmiyor.
Anladım hocam teşekkürler😊 8 tl ise hiç birşey tamamdır.
 

Geri
Yukarı