2500 TL'ye 27" monitör önerisi

Bütçe
2500 TL
IPS renkleri daha canlı olur 180°den bakarsanız bile renkler bozulmaz. VA panel biraz daha soluk olur ama statik kontrast daha iyi olur. Siyahlar IPS'e göre iyidir. Renk 180° bakınca bozulur. Ayrıca kavisli panellerin hepsi VA. Tabi iyi VA kötü IPS'ten çok daha iyidir. VA'da ghosting oranı daha yüksek. Ya da sorun çıkma oranı.

1 adet ölü pixel çıktı, ghosting test etmedim ama tatmin edici seviyede akıcı, renkler konusunda dediğim gibi çok çok aman aman bu VA panel diyebileceğim seviyede değil fakat dediğiniz gibi, marka marka fark eder bu MSI farkı ortaya koymuş efendim.

IPS renkleri daha canlı olur 180°den bakarsanız bile renkler bozulmaz. VA panel biraz daha soluk olur ama statik kontrast daha iyi olur. Siyahlar IPS'e göre iyidir. Renk 180° bakınca bozulur. Ayrıca kavisli panellerin hepsi VA. Tabi iyi VA kötü IPS'ten çok daha iyidir. VA'da ghosting oranı daha yüksek. Ya da sorun çıkma oranı.

Hocam sağ olun. Sizin öneriniz ayni midir?

Tamamdır. Hocam dikkate alacağım peki bu sorumu mazur görün, daha sonradan pivot yapmak istersek yapabilir miyiz bir bilgiye sahip misiniz bu konuda.

Monitörün ayak bağlantısı ve bağlanma şekli çok rahat ve kolay, askı aparatlarıyla rahatlıkla kullanabileceğimi düşünüyor ve yakında askı model aparatla kullanacağım. Pivot model ayaklıklarla nasıl uyum sağlar bilemiyorum daha önce de bu yönde bir ayak değiştirme tecrübem olmadığı için kesin bir şey söyleyemiyorum maalesef.

1 adet ölü pixel çıktı, ghosting test etmedim ama tatmin edici seviyede akıcı, renkler konusunda dediğim gibi çok çok aman aman bu VA panel diyebileceğim seviyede değil fakat dediğiniz gibi, marka marka fark eder bu MSI farkı ortaya koymuş efendim.

Hocam ben çok aşırı takıntılı biriyim. Hani şu an ölü piksel çıktı dediniz ya simdi ben nasıl alacağım bilemedim. Cunku gercekten iade vs. vs. boş şeylerle uğraşmak istemiyorum. Aldım mi sağlam ve her şeyi ile sağlam bir ürün almak isterim. Beni anliyorsunuzdur umarım. Durum böyle!
Monitörün ayak bağlantısı ve bağlanma şekli çok rahat ve kolay, askı aparatlarıyla rahatlıkla kullanabileceğimi düşünüyor ve yakında askı model aparatla kullanacağım. Pivot model ayaklıklarla nasıl uyum sağlar bilemiyorum daha önce de bu yönde bir ayak değiştirme tecrübem olmadığı için kesin bir şey söyleyemiyorum maalesef.

Aski aparatı dediginiz şey pivot mu oluyor? Ve nereden alinabilir?

Hocam ben çok aşırı takıntılı biriyim. Hani şu an ölü piksel çıktı dediniz ya simdi ben nasıl alacağım bilemedim. Cunku gercekten iade vs. vs. Boş şeylerle uğraşmak istemiyorum. Aldım mi sağlam ve her şeyi ile sağlam bir ürün almak isterim. Beni anliyorsunuzdur umarım. Durum böyle!

Hocam beni maruz görün fakat burada 10.000 liraya dahi bir monitör almaya kalkarsanız, ölü pixel çıkma işi şans işi bir tık. Bende ki hiçbir şekilde fark edilmiyor. Sorun etmedim göze çarpmıyor bile. Fakat dediğim gibi hiçbir şekilde bilemezsiniz sipariş yorumlarının %80'inde çıkmamış fakat denk gelebiliyor.

Hocam ben çok aşırı takıntılı biriyim. Hani şu an ölü piksel çıktı dediniz ya simdi ben nasıl alacağım bilemedim. Cunku gercekten iade vs. vs. boş şeylerle uğraşmak istemiyorum. Aldım mi sağlam ve her şeyi ile sağlam bir ürün almak isterim. Beni anliyorsunuzdur umarım. Durum böyle!

Aski aparatı dediginiz şey pivot mu oluyor? Ve nereden alinabilir?
Pivot değil hocam.
Hocam beni maruz görün fakat burada 10.000 liraya dahi bir monitör almaya kalkarsanız, ölü pixel çıkma işi şans işi bir tık. Bende ki hiçbir şekilde fark edilmiyor. Sorun etmedim göze çarpmıyor bile. Fakat dediğim gibi hiçbir şekilde bilemezsiniz sipariş yorumlarının %80'inde çıkmamış fakat denk gelebiliyor.
Yayılabilir hocam ölü piksel.
Hocam bunu alın geçin renkleri de fena değil.
Çıkabilirseniz bu diyorum hala.

Pivot değil hocam.

Evet hocam doğrudur, bu akşam tekrar test edeceğim test uygulamadan öyle gördüm gibi, 2013'ten itibaren ölü pixel oluşması durumu garanti ve iade kapsamına girer. Garantiye verelim panel değişip gelsin çok takıntılı değilim bu gibi durumlara ben galiba teşekkür ederim ilginize.

Evet hocam. Elbetteki teknoloji ürünlerinde boyle bir şey söz konusudur. Şansta var illaki. Ama ben genel olarak fazla bir kullanıcı şikayeti mi var diye düşündüm?
Pivot değil hocam.

Hocam çok iyi bir monitör ancak en indirimli hali bu sitede midir?
Pivot değil hocam.

Hocam 2500 veren 2700 de veririr😁😅

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı