Galaxy Watch 4 diyeceğim iOS kullanıyorsunuz. Eğer Apple olsun diyorsan Watch 3 veya Watch 2 alabilirsin 2.el.
IOS kullanıyorum demiş 'watch 4 önerirdim' dedim zaten. IOS'ta watch 4 nasıl kullanmayı düşünüyorsun?3100 3200 lira olursa bütçe Galaxy Watch 4 Classic.
IOS kullanıyorum demiş 'watch 4 önerirdim' dedim zaten. IOS'ta watch 4 nasıl kullanmayı düşünüyorsun?
Apple Watch olması zorunlu değil.
IOS kullanan birine Samsung Galaxy Watch 4 öneriyorsun? Kurulum ekranını bile geçemez tam uyumsuzluk var IOS cihazlarla watch 4 arasında? Tamamen yanlış ürüne yönlendiriyorsun. Anlaşılan hiç watch 4 kullanmamışsın. Bilgi olmayan konulara yorum yapma.Konuyu okumayıp benim attığım mesajları mı takip ediyosun sen?Konu sahibi;
demiş zaten![]()
IOS kullanan birine Samsung Galaxy Watch 4 öneriyorsun? Kurulum ekranını bile geçemez tam uyumsuzluk var IOS cihazlarla watch 4 arasında? Tamamen yanlış ürüne yönlendiriyorsun. Anlaşılan hiç watch 4 kullanmamışsın. Bilgi olmayan konulara yorum yapma.
Watch GT2.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.