2500 TL'ye Attack Shark mouse alınır mı?

Bütçe
2500

Uslübünüzü düzeltin lütfen, kullanıcı olarak söylüyorum bana inanmıyorsanız alın geçin, kimse kanıtlayamaz.
Uslübümde ne var hocam yani adını hiç duymadığım bi marka çok fazla mouse araştırdım son 2 ay içinde ve bayramdan önce yada bayramdan bi iki gün sonra elime geçebilecek bi siteden sipariş vermek istiyorum başlı başına attack shark almak istememin en büyük nedeni bu

Uslübümde ne var hocam yani adını hiç duymadığım bir marka çok fazla mouse araştırdım son 2 ay içinde ve bayramdan önce ya da bayramdan bir iki gün sonra elime geçebilecek bir siteden sipariş vermek istiyorum başlı başına Attack Shark almak istememin en büyük nedeni bu.

Attiklarimizda bayramdan hemen sonra teslim olur hocam en iyi ihtimalle bugün verirseniz cumartesi gunu teslim olabilir. Mchose ve rapoo iyidir.

Attiklarimizda bayramdan hemen sonra teslim olur hocam en iyi ihtimalle bugün verirseniz cumartesi gunu teslim olabilir. Mchose ve rapoo iyidir.
Tasarımda biraz önemli rapoo pek ilgimi çekmedi ama stoklarda sorun olmasa vgn nin vxe mad r modelini alacağım çok garanti bi mouse 36gr olması mükemmel bişey ama stok sıkıntısı var işte bu yüzden biraz sıkıntıdayım ne yapmam gerektiği konusunda

Tasarımda biraz önemli rapoo pek ilgimi çekmedi ama stoklarda sorun olmasa VGN'nin VXE mad r modelini alacağım çok garanti bir mouse 36gr olması mükemmel bir şey ama stok sıkıntısı var işte bu yüzden biraz sıkıntıdayım ne yapmam gerektiği konusunda.

VXE mad r ozellik olarak iyi ama malzeme kalitesi cidden berbat hocam. Bunu bilerek alın. Sahsen mchose alirim.

Peki hocam sağolun
hocam attack shark x3 ve x3 pro gayet iyi modeller, geçmişte sorunları oldu markanın fakat yazılım güncellemeleriyle düzeltidi bir çoğu o yüzden kötü bir şöhrete sahip hala burada markayı kötüleyenlerin neredeyse tamamı hayatında eline attack shark ürünü almamış insanlar. boş ver o yüzden övdükleri markaların da bir çoğunu markalar attack sharktan oem usulü alıyorlar. yurt içinden ve trendyol hepsiburada vb. aracılığıyla alırsan yarın öbür gün bir sorun yaşadığında kafan rahat olur. arada trendyol hepsiburada varken mağdur olmazsın. gönül rahatlığıyla attack shark alabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı