2500 TL'ye Fx 8320 ve MSI R9 280 tabanlı monitör dahil sistem toplama

8320 için Gtx 760 düşürmek olmaz ekran kartını ama bence klavye mouse set çıkarıp işlemciyi 8320 yaparsan çok daha iyi olur

8320 için Gtx 760 düşürmek olmaz ekran kartını ama bence klavye mouse set çıkarıp işlemciyi 8320 yaparsan çok daha iyi olur
Peki 8320 için r9 280 e düşürmek mantikli midir ?
Klavye mouse cikaririm sorun degil rastgele secmistim zaten. Tabi yerine yenilerini koymak sartiyla bu yuzden tavsiyen varsa beklerim hocam.

Şöyle yapabilirsin powercolor r9 280x koyup işlemciyi FX 8320 yapabilirsin.
O kart hakkinda hic iyi seyler okumadim tercihlerim arasinda yok suanlik. Eğer butcem sıkışırsa 6300 veya 8320 + r9 280 msi yapacağim hocam. Zaten ben 1-2 ay sonra alacağim o zamana kadar fiyatlarin düşmesi dileğiyle. İlgilendiğin için tesekkurler.

Selamunaleyküm. Sistem fiyatları düşmesini beklersen dolar 2.10 ise 2.05 olur. Bu düşüş ve artış bir bankayla olmuyor. Her ülkenin merkez bankasıyla alakalı bir durum. O yüzden arada 10-20 tl gibi farklar için doları bekleme derim. Şimdi ddr4 çıktığı için fiyatlar uçuk ve 1 - 2 sene boyunca bu şekilde olması normal sonuçta 1 seviye daha atlanılıyor. Ddr4 beklemeni anlarım ama ddr3 için beklemen saçma. İyi Forumlar.

O kart hakkinda hic iyi seyler okumadim tercihlerim arasinda yok suanlik. Eğer butcem sıkışırsa 6300 veya 8320 + r9 280 msi yapacağim hocam. Zaten ben 1-2 ay sonra alacağim o zamana kadar fiyatlarin düşmesi dileğiyle. İlgilendiğin için tesekkurler.
R9 280x yerine neden r9 280 alacaksınız?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı