2500 TL'ye hafif, performanslı ve kronik sorunu olmayan mouse önerisi

Bütçe
200
ATK A9 Pro'da kronik sıkıntı vs bulunuyor mu? Malzeme kalitesi nasıl hocam biliyor musunuz?
A9 Plus ve A9 Ultra kullandım. İkisi zaten aynı kasayı kullanıyor. Build kalitesi iyi denebilir üzmez ve herhangi bir sorun yaşamazsın. Tavsiyem alacaksan Pembe rengini alman olur çünkü hem tasarımı daha iyi hem de kaplama kalitesi olarak bana göre beyazdan daha iyi kaplamaya sahip.

A9 Plus ve A9 Ultra kullandım. İkisi zaten aynı kasayı kullanıyor. Build kalitesi iyi denebilir üzmez ve herhangi bir sorun yaşamazsın. Tavsiyem alacaksan Pembe rengini alman olur çünkü hem tasarımı daha iyi hem de kaplama kalitesi olarak bana göre beyazdan daha iyi kaplamaya sahip.

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ediyorum.

1756251910107.png

Bu şekilde duruyor beyaz ve Pembe farkı. Rampage zaten baya ön yargı toplamış bir firma. Emin ol hem Blitz Ultimate. Hem de Zenith pro(Dareu sürümünü kullandım ama aralarında fark yok) Kullanmış olmasam zaten bende ön yargılı olurdum.

Eki Görüntüle 2563559

Bu şekilde duruyor beyaz ve Pembe farkı. Rampage zaten bayağı ön yargı toplamış bir firma. Emin ol hem Blitz Ultimate. Hem de Zenith Pro(Dareu sürümünü kullandım ama aralarında fark yok) Kullanmış olmasam zaten bende ön yargılı olurdum.

Hocam tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın claw tutus ıcın mouse rahat mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı