2500 TL'ye i5 4460 ve R9 280 Tabanlı Sistem Toplama

• Konuyu başlatan Ram0s
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 1.445

Ram0s

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Grafik Tasarım
Merhaba arkadaşlar. Bir sistem topladım, yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Bu arada 2.500 TL limit. Ama biraz daha az bir bütçeyle 2.300 TL gibi daha iyisini toplarım derseniz, tabi, ki de daha iyi olabilir:D

sistem.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Ara Toplam2.094,83 TL
Toplam KDV377,07 TL
Sepet Toplam Fiyatı2.471,90 TL
[TBODY] [/TBODY]

Anakart olarak Gigabyte H81-D3 alın. Mosfetlerde soğutma bloğu her zaman avantajdır. Fazla yükte ısınan mosfetler işlemcinin voltaj düşürmesine sebep olabilir. Bu durumda işlemci frekansı düşer ve gözle görülür bir performans kaybı yaşarsınız. Psu olarak da Zalman-LX 600W tercih edin

Önerin için teşekkür ederim. Fakat monitör 23inc olacak. Birde benim yaptığım sistemdeki ram baya uygun gibi geldi bana. Çünkü başka sitelerde çok yüksek fiyatlar gördüm. Tamamiyle oyun bilgisayarıda istemiyorum ekran kartı o kadar yükseğe gerek yok gibi. Bir yandan grafik ve programlama. Ara sıra oyun diyelim.

Güç kaynağını Zalman ZM600-LX ve RAM'leri de Kingston 8 GB DDR3 1600 MHz yapın. Seçtiğin anakart maksimum DDR3 1600 MHz destekliyor. Boşuna fazladan para vermiş olacaksın DDR3 2400 MHz RAM'e. Onun dışında iyi.

Tamam kardeşim. Sistemim şuan öneriler ile birlikte aşağıdaki gibi oldu. İyimi almalı mıyım sence bunu?

sistemm22222222222222.jpg

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı