2500 TL'ye i7 3770 sisteme ekran kartı önerisi

DKPS400S1, Yükseltme için max bütçem 2500. Belki istisna olursa 100 200 tl ekleyebilirim.
Sarı siteye baktımda ikinci el piyasası bu tip kartlarda felaket bir şey olmuş.
Amd ekran kartı da istemiyorsunuz anladığım kadarıyla.
Gtx 1070 bulmaya çalışın derim o halde, 2500₺'nin üstüne çıkmamaya çalışın. Acele etmeyin kartı alırken de, illa ki bu fiyatlarda bir ilan bulabilirsiniz.

Gtx 1070, Rx 580'den daha güçlüdür ve Rtx 2060'dan da biraz düşük bir karttır. 1080p için 3-4 sene akıcı oyun oynamaya yeterli olur diye düşünüyorum.

Gtx 1070 bulmaya çalışın derim o halde, 2500₺'nin üstüne çıkmamaya çalışın. Acele etmeyin kartı alırken de, illa ki bu fiyatlarda bir ilan bulabilirsiniz.
Birazcık aradıktan sonra 2000TL fiyatında 1060 buldum. Ben dediğiniz gibi birazcık araştıracağım teşekkürler. Ayrıca param güvende ile satın alıp ekran kartını ve işlemciyi ağır oyunlarda test edeceğim ve 1 gün boyunca ağır oyunlar oynayacağım. Bir sıkıntı çıkmazsa satın alımı onaylayayım mı?

1650 alın o güç kaynağına.
Diğer arkadaş 1070 önerdi. Sen de böyle diyince kafam karıştı dostum. Ne yapmam gerekiyor?

Gtx 1070, Rx 580'den daha güçlüdür ve Rtx 2060'dan da biraz düşük bir karttır. 1080p için 3-4 sene akıcı oyun oynamaya yeterli olur diye düşünüyorum.
güç kaynağından dolayı 1650 almam önerildi hocam. 1070 konusunda emin misiniz?

Ekran kartı 150W, işlemci, fanlar diğer bileşenleri v.s. dersek maksimum 300W'lık bir elektrik ihtiyacı olacak sistemin. Yani kullanılmaz demiyorum ama tam yükte biraz sıkıntı çıkabilir. Gtx 1650 75W elektrik çekiyor tam yükte, bu çok iyi bir değer ama fiyatına değermi bilemedim.

Ekran kartı 150W, işlemci, fanlar diğer bileşenleri v.s. dersek maksimum 300W'lık bir elektrik ihtiyacı olacak sistemin. Yani kullanılmaz demiyorum ama tam yükte biraz sıkıntı çıkabilir. Gtx 1650 75W elektrik çekiyor tam yükte, bu çok iyi bir değer ama fiyatına değermi bilemedim.
1060 alacağım hocam teşekkürler. bir sorun yaşayacağımı düşünmüyorum, yaşasam bile sorun olmaz zaten. tam yüke sokacak kadar ağır şeyler yapmam zaten.

1060 alacağım hocam teşekkürler. bir sorun yaşayacağımı düşünmüyorum, yaşasam bile sorun olmaz zaten. tam yüke sokacak kadar ağır şeyler yapmam zaten.
Yani, Gtx 1650 ile aynı fiyatları var zaten. 1060 daha iyi olur. Ama ileride bir yükseltme isteyecek yine bilginiz olsun, idareten bir yükseltme olacak bu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı