ersinmorno
Hectopat
Kaç yıl götürür hocam?Yani, Gtx 1650 ile aynı fiyatları var zaten. 1060 daha iyi olur. Ama ileride bir yükseltme isteyecek yine bilginiz olsun, idareten bir yükseltme olacak bu.
Kaç yıl götürür hocam?Yani, Gtx 1650 ile aynı fiyatları var zaten. 1060 daha iyi olur. Ama ileride bir yükseltme isteyecek yine bilginiz olsun, idareten bir yükseltme olacak bu.
1080p çözünürlükte low grafiklerde 2-3 sene idare eder bence.Kaç yıl götürür hocam?
Orta grafiklerde oynamayı düşünüyorum, bence yine aynı sonucu verir. Ayrıca bu oyuna göre değişir diye düşünüyorum.1080p çözünürlükte low grafiklerde 2-3 sene idare eder bence.
O güç kaynağı ile 1070 kullanmanızı kesinlikle tavsiye etmiyorumDiğer arkadaş 1070 önerdi. Sen de böyle diyince kafam karıştı dostum. Ne yapmam gerekiyor?
güç kaynağından dolayı 1650 almam önerildi hocam. 1070 konusunda emin misiniz?
Bu kartların bir çoğu ile mining yapılmıştır. Mining yapılmış kart alınmaz diye bir şey de yoktur zaten. Benchmark testleri yaptırın almadan önce. Sıcaklık değerleri normal ve aksi bir durum çıkmazsa, fiyatıda uygunsa alınabilir bence1060 kullanmamı tavsiye ediyor musunuz peki hocam? büyük bir sorun çıkartır mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.