2500 TL'ye kadar fare önerisi

Bütçe
2500 TL

burakbeey

Kilopat
Arkadaşlar bilinmedik Çin markaları önermeyin büyük markaların farelerini önerin garanti bitince yedek parça bulmak önemli çünkü fare çabuk bozulan bir ekipman.
Aklımda A4Tech X7, MSI Versa 300 Elite var FPS oyunları için istiyorum.

Fareye göre tutarım fark etmez. Elim orta büyüklükte, fare çok büyük olmasa iyidir.

:D Bilindik markaların parasını gram haketmeyen ürünlerini aldığınız için “fare çabuk bozulan bir ekipman” diyorsunuz. Saralım abime oradan bir Viper V3 Hyperspeed, iki ay sonra scrollum bozuldu diye konu açmak yok ama tamam mı ?

:D bilindik markaların parasını gram hak etmeyen ürünlerini aldığınız için “fare çabuk bozulan bir ekipman” diyorsunuz. Saralım abime oradan bir Viper V3 HyperSpeed, iki ay sonra scrollum bozuldu diye konu açmak yok ama tamam mı?

Kardeşim hak etmeyen ürün aldığımı nereden bilip de bu yorumu yapıyorsun? Ayrıca para vermiyor muyum marka seçmek en doğal hakkım. Soruna gelecek olursak da en azından yedek parça sorunu çekmeden onarım yapılır. Zaten bana kronik sorunlu model önerin diye bir cümle kullanmadım.

Marka takıntınız varsa bunu alın. Ama o bilinmedik dediğiniz Çin markaları bu fiyat bandında MSI Razer vb markalardan 10kat daha iyi ürün üretiyorlar.
Ya da bu gereksiz takıntıdan vazgeçip şu güzelliği alabilirsiniz:

İkinci ürünün doğru düzgün yorumu bile yok kalitesinden nasıl bu kadar eminsiniz hocam.

Son düzenleme:
Kardeşim hak etmeyen ürün aldığımı nereden bilip de bu yorumu yapıyorsun? Ayrıca para vermiyor muyum marka seçmek en doğal hakkım. Soruna gelecek olursak da en azından yedek parça sorunu çekmeden onarım yapılır. Zaten bana kronik sorunlu model önerin diye bir cümle kullanmadım.

İkinci ürünün doğru düzgün yorumu bile yok kalitesinden nasıl bu kadar eminsiniz hocam.

Forumda incelemesi var. Ben de şu an kendim kullanıyorum. Bir sorun varsa bana sorabilirsin :).

Ana akım markası istediğinizi belirtmişsiniz. Birinde bile parasını hak eden 1 tane ürün yok. Sizin ne kullandığınızın da bir önemi yok yani. Yedek parça sorunu ne? Alfa Romeo parçası mı arıyorsun sanayide? Corsair kulaklık aldım, sol tarafından ses gelmiyor diye 41 gün parça bekledim. Ne kadar kolay bulunuyormuş…

Şarj süresi n

Şarj süresi nasıl reel kullanımda yüksek Hz de?

Şarj süresine dikkat etmedim. Ama 3 gün önce şarjı 100ken yaklaşık toplamda 25-30 saat kullandım. Şu an yüzde 80.kablolu 8K Hz veriyor. Kablosuz 4K Hz. Ben kablosuz 2K Hz de kullanıyorum.

Arkadaşlar bilinmedik Çin markaları önermeyin büyük markaların farelerini önerin garanti bitince yedek parça bulmak önemli çünkü fare çabuk bozulan bir ekipman.
Aklımda A4Tech X7, MSI Versa 300 Elite var FPS oyunları için istiyorum.

Fareye göre tutarım fark etmez. Elim orta büyüklükte, fare çok büyük olmasa iyidir.
Çok doğru noktalara değinmişsin dostum... bu tercihinden dolayı seni tebrik ediyorum. Sana muhalefet eden diğer arkadaşların kendi önerdikleri yan sanayi ürünler hakkında açılmış tonca memnuniyetsizlik forumu var, daha bu hafta içerisinde önerilen ürünü satıp Logiteche geçen 2 kişiyle karşılaştım. Sana önereceğim mouse;
Hem sensör tarafında PixArt PAW3395DM kullanılmış bu gerçekten güzel bir detay. Performans ve hassasiyet açısından diğer birçok modele göre ciddi avantaj sağlıyor.
Switch kalitesi de gayet iyi. Omron switch’ler uzun ömürlü ve tıklama hissiyatının net, tutarlı olduğunu düşünüyorum. Yazılım tarafı da güzel; DPI, makro ve ışıklandırma gibi ayarları detaylı şekilde yapabiliyorsun. Diğer yan sanayi ürünlere göre en net ve güvenilir tarafı iade ve değişim politikası tabi, bunu da göz önündr bulundurduğumuzda MSI’yı rahatlıkla tavsiye ederim sana dostum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı