Tam sana göre![]()
ASUS Rog Falchion Nx Compact %65 Kablosuz Türkçe Mekanik Oyuncu Klavyesi - Fiyatı, Yorumları
ASUS Rog Falchion Nx Compact %65 Kablosuz Türkçe Mekanik Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Optik yellow kullanıyo bence mekanik yellow kadar iyi değil ve kasası metal olduğu için swichlerle birlikte çınlama gibi hafif sesler geliyor ama tabi ki bunları göz ardı edeceksen güzel bir klavyeTeşekkürler. İnceliyorum. GamaKay TK-68 sizce nasıldır?
Optik yellow kullanıyor bence mekanik yellow kadar iyi değil ve kasası metal olduğu için swichlerle birlikte çınlama gibi hafif sesler geliyor ama tabii ki bunları göz ardı edeceksen güzel bir klavye.
Kullandığı Switch'lerin bilgisini nereden aldınız? Bende bakabilir miyim? Ben mekanik diye biliyorum.
Bir de şöyle bir klavye var önerir misiniz?
Hocam eger bilindik bir klavye almak istiyorsniz epomaker TH80 alabilirsin Amazon'da indirim var bu aralar.
Peki TH66 Yellow Pro olana ne dersiniz? Hem güzel duruyor hem de ucuz.
Hocam bu da alınır şu an fiyatı çok uygun kaçırmamak lazim.
bunların btooth alıcıları cok dandik çok sorun yaşayan var haberiniz olsunPeki TH66 Yellow Pro olana ne dersiniz? Hem güzel duruyor hem de ucuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.