2500 TL'ye kadar klavye önerisi

Hocam bende klavye almak için bakıyorum da klavye elinize ulaştıysa ilk izlenimleriniz nasıl acaba?

8 gün önce sipariş ettim daha elime ulaşmadı. Ulaşınca buradan izlenimlerimi yazacağım.

Bulabilirseniz Black Widow V3 Pro yellow Switch tavsiye ederim. Söylediginiz tüm kriterlere uyuyor şu an kullanıyorum cok memnunum.

Maalesef klavyeyi aldım beğenmezsem iade edip buna bakabilirim.

Sadece bir klavyeye 2500 lira verebiliyorsan, beni de alabilirsin.
Bütçem daha fazlasına yetse fazlasınıda veririm.

@Anıl Öksüz hala takip ediyor musun veya almak istiyor musun bilmiyorum ama söz verdiğim gibi yazmak istedim. Klavyenin 1350 TL (gümrük hariç) bir fiyatı olduğu için çok fazla bir şey beklemiyordum ama klavye beklentilerimi fazlasıyla karşıladı. Neredeyse çıktığı yıldan beri Logitech G710+ kullanıyorum. Bu modelde brown switch'ler var. Epomaker olanda ise Gateron Pro yellow switch'ler bulunmakta. Logitech klavyem çok eski olduğu için karşılaştırma yapmıyorum. Almış olduğum klavyenin keycapleri çok tatmin edici ama İngilizce klavye dizilimi olduğunu hatırlatmak isterim. Sesi benim istediğim gibi tok ve herhangi bir metal sesi veya çınlama sesi duymadım. Yanında gelen şarj kablosu gayet kaliteli gözüküyor. Kasa olarak süper diyemem ama iyi diyebilirim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı