2500 TL'ye kulaklık önerisi

Bütçe
2500

deGGa

Megapat
Belirttiğim fiyat bandında kulaklık arıyorum. Benim için önemli olan noktaları kafa bandının kafamda iz yapmaması çünkü şu anda kullandığım kulaklık 2 saat kafamda olmasına rağmen iz bırakıyor. İkincisi de oyunlardaki ses kalitesi. Şimdiden önerileriniz için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

İyzico ve Parolapara ile daha uyguna getirilebiliyor diye biliyorum.

https://www.akakce.com/kulaklik/en-...k-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,228083899.html şu anda 2700 TL bu kulaklıkta sorunlar var ama incelemelere bakarak almanızı öneririm Fifine Ampligame H6 Mikrofonlu Oyuncu - Bilgisayar - Yayıncı 7.1 RGB Kulaklık Fiyatı - Elit Müzik bütçe öıkarda da kesinlikle bunu öneririm.

Amazon'da İyzico yok, sonradan geldiyse bilemem.

Bu kulaklık (Cloud 3) ve Arctis Nova 1 arasında kaldım. Arctisi seçme sebebim de dediğim gibi kafa bandı mevzusu.

Bu kulaklık (Cloud 3) ve Arctis Nova 1 arasında kaldım. Arctis'i seçme sebebim de dediğim gibi kafa bandı mevzusu.

SS daha rahattır fakat Cloud 3 ses olarak daha iyidir yüksek ihtimalle. Şahsi görüşüm bir kulaklık ne kadar iyi olursa olsun, başımı ağrıtıyorsa o kulaklığı ben almam. Sende tercihine göre seçim yap, videolarını izle.

Bu kulaklık (Cloud 3) ve Arctis Nova 1 arasında kaldım. Arctis'i seçme sebebim de dediğim gibi kafa bandı mevzusu.

Bende vardı Arctis Nova 1 bakma kafa bandı kumaş pedlere sahip olmasına çok rahat gibi görünüyor ama aldığıma pişman oldum keşke almasaymışım dedim bir süre sonra kafamı acıtıyordu ses kalitesi fena değildi dediğim gibi Cloud 3 sorun çıkarmaya çok müsait bir kulaklık incelemere bakarak almanı öneririm.

Bu arada öyle ise Cloud 2? Onu da belki önerebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…