2500 TL'ye kulaklık önerisi

Bütçe
2500

deGGa

Megapat
Belirttiğim fiyat bandında kulaklık arıyorum. Benim için önemli olan noktaları kafa bandının kafamda iz yapmaması çünkü şu anda kullandığım kulaklık 2 saat kafamda olmasına rağmen iz bırakıyor. İkincisi de oyunlardaki ses kalitesi. Şimdiden önerileriniz için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

İyzico ve Parolapara ile daha uyguna getirilebiliyor diye biliyorum.

Belirttiğim fiyat bandında kulaklık arıyorum. Benim için önemli olan noktaları kafa bandının kafamda iz yapmaması çünkü şu anda kullandığım kulaklık 2 saat kafamda olmasına rağmen iz bırakıyor. İkincisi de oyunlardaki ses kalitesi. Şimdiden önerileriniz için teşekkürler.

https://www.akakce.com/kulaklik/en-...k-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,228083899.html şu anda 2700 TL bu kulaklıkta sorunlar var ama incelemelere bakarak almanızı öneririm Fifine Ampligame H6 Mikrofonlu Oyuncu - Bilgisayar - Yayıncı 7.1 RGB Kulaklık Fiyatı - Elit Müzik bütçe öıkarda da kesinlikle bunu öneririm.

İyzico ve Parolapara ile daha uyguna getirilebiliyor diye biliyorum.

Amazon'da İyzico yok, sonradan geldiyse bilemem.

Bu kulaklık (Cloud 3) ve Arctis Nova 1 arasında kaldım. Arctisi seçme sebebim de dediğim gibi kafa bandı mevzusu.

Bu kulaklık (Cloud 3) ve Arctis Nova 1 arasında kaldım. Arctis'i seçme sebebim de dediğim gibi kafa bandı mevzusu.

SS daha rahattır fakat Cloud 3 ses olarak daha iyidir yüksek ihtimalle. Şahsi görüşüm bir kulaklık ne kadar iyi olursa olsun, başımı ağrıtıyorsa o kulaklığı ben almam. Sende tercihine göre seçim yap, videolarını izle.

Bu kulaklık (Cloud 3) ve Arctis Nova 1 arasında kaldım. Arctis'i seçme sebebim de dediğim gibi kafa bandı mevzusu.

Bende vardı Arctis Nova 1 bakma kafa bandı kumaş pedlere sahip olmasına çok rahat gibi görünüyor ama aldığıma pişman oldum keşke almasaymışım dedim bir süre sonra kafamı acıtıyordu ses kalitesi fena değildi dediğim gibi Cloud 3 sorun çıkarmaya çok müsait bir kulaklık incelemere bakarak almanı öneririm.

Bende vardı Arctis Nova 1 bakma kafa bandı kumaş pedlere sahip olmasına çok rahat gibi görünüyor ama aldığıma pişman oldum keşke almasaymışım dedim bir süre sonra kafamı acıtıyordu ses kalitesi fena değildi dediğim gibi Cloud 3 sorun çıkarmaya çok müsait bir kulaklık incelemere bakarak almanı öneririm.

Bu arada öyle ise Cloud 2? Onu da belki önerebiliriz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı