2500 TL'ye kulaklık önerisi

Bütçe
2500
Bende vardı Arctis Nova 1 bakma kafa bandı kumaş pedlere sahip olmasına çok rahat gibi görünüyor ama aldığıma pişman oldum keşke almasaymışım dedim bir süre sonra kafamı acıtıyordu ses kalitesi fena değildi dediğim gibi Cloud 3 sorun çıkarmaya çok müsait bir kulaklık incelemere bakarak almanı öneririm.
Cloud 3'ün ne gibi sorunları var? Eskiden bende cloud silver vardı kardeşime verdim ama kullandığım süre boyunca çok memnundum. Eğer ergonomisi aynı veya daha iyi ise cloud 3 alacağım.

Ben bunu öneririm. Cloud 3 gibi deri pad değil ki yazın deri pad kullanmak pişmanlıktır, Arctis Nova 1'den de iyi bir kulaklık.

Cloud 3'ün ne gibi sorunları var? Eskiden bende Cloud Silver vardı kardeşime verdim ama kullandığım süre boyunca çok memnundum. Eğer ergonomisi aynı veya daha iyi ise Cloud 3 alacağım.

Bu hafta neredeyse 3-4 tane Cloud 3 sorunu konusu gördük kablolu kablosuz fark etmez hepsinde de bu sorunlar mevcut dip ses sesin robotikleşmesi bu ikisi resmen kronik.

Bütçe düşükşe tercih edilebilir fena değil ortalama.

Cloud 3'lerde böyle bir sorun varsa Cloud 2 düşünülebilir mi? Bütçe 2.5k yazdım ama üst limit olarak 3k'ya yükseltebilirim. Bu attığınız kronik sorunlardan dolayı çok kararsız kaldım şuan.

Cloud 3'lerde böyle bir sorun varsa Cloud 2 düşünülebilir mi? Bütçe 2.5k yazdım ama üst limit olarak 3K'ya yükseltebilirim. Bu attığınız kronik sorunlardan dolayı çok kararsız kaldım şu an.

Dediğim gibi Cloud kulaklıklar Kingston'dan HP'ye geçtikten sonra eski kalitesinden eser kalmadı Fifine Ampligame H6 Mikrofonlu Oyuncu - Bilgisayar - Yayıncı 7.1 RGB Kulaklık Fiyatı - Elit Müzik bunu veya Fifine Ampligame H9 Mikrofonlu 7.1 Oyuncu Bilgisayar Yayıncı RGB Kulaklık Fiyatı - Elit Müzik bunu öneririm özellikle rahatlık istiyorsan H9 modeline bakmanı öneririm kulaklık ciddi rahat Nova 1'den biraz daha ağır olmasına rağmen çok daha rahat ve kafamda Nova 1 ağrı yaparken bu kulaklık ağrı yapmıyor iki modelde ses kartı mevcut ses kaliteleri çok güzel seviyede mikrofonları inanılmaz kendim de H9 modelini kullanıyorum aktif olarak (h9 stokta kalmamış)

Dediğim gibi Cloud kulaklıklar Kingston'dan HP'ye geçtikten sonra eski kalitesinden eser kalmadı Fifine Ampligame H6 Mikrofonlu Oyuncu - Bilgisayar - Yayıncı 7.1 RGB Kulaklık Fiyatı - Elit Müzik bunu veya Fifine Ampligame H9 Mikrofonlu 7.1 Oyuncu Bilgisayar Yayıncı RGB Kulaklık Fiyatı - Elit Müzik bunu öneririm özellikle rahatlık istiyorsan H9 modeline bakmanı öneririm kulaklık ciddi rahat Nova 1'den biraz daha ağır olmasına rağmen çok daha rahat ve kafamda Nova 1 ağrı yaparken bu kulaklık ağrı yapmıyor iki modelde ses kartı mevcut ses kaliteleri çok güzel seviyede mikrofonları inanılmaz kendim de H9 modelini kullanıyorum aktif olarak (h9 stokta kalmamış)
Piyasada çok bilinmeyen markalı herhangi bir ürün kullanmadım o yüzden Fifine markasına bir soğuk yaklaşıyorum.

Piyasada çok bilinmeyen markalı herhangi bir ürün kullanmadım o yüzden Fifine markasına bir soğuk yaklaşıyorum.

Fifine bilinmeyen bir marka değil hocam sadece ürünleri Türkiye'ye yeni yeni giriş yapıyor yurt dışında oldukça popüler bir marka YT üzerinden Fifine h6'nın incelemelerine bakabilirsin her şeyiyle çok güzel bir kulaklık.

Fifine bilinmeyen bir marka değil hocam sadece ürünleri Türkiye'ye yeni yeni giriş yapıyor yurt dışında oldukça popüler bir marka YT üzerinden Fifine h6'nın incelemelerine bakabilirsin her şeyiyle çok güzel bir kulaklık.
Yabancı kanalların videolarına bakacağım. Peki son olarak H6 mı yoksa H9 mu önerirsiniz?

Yabancı kanalların videolarına bakacağım. Peki son olarak H6 mı yoksa H9 mu önerirsiniz?

H9 şu an stoklarda kalmamış maalesef olan yerlerde de absürt fiyatlar performans olarak aynılar sadece H6 da RGB var H9 da yok ve tasarım farkı var biraz H6 biraz daha premium hissetiren bir ürün stokta da da o var zaten onu öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı