ErenKalkan
Hectopat
En az %60 68 olursa klavye iyi olur aşırı küçük olunca alışamayabilirim. Manyetik olması benim için çok önemli şimdiden teşekkürler.

En az %60 68 olursa klavye iyi olur aşırı küçük olunca alışamayabilirim. Manyetik olması benim için çok önemli şimdiden teşekkürler.

www.gaming.gen.tr

www.gaming.gen.tr

www.gaming.gen.tr

www.gaming.gen.tr

www.gaming.gen.tr

www.gaming.gen.tr

MCHOSE Ace68 E-sport Black Gaming Klavye
Yüksek frekanslı e-spor sınıfı bir çip ile güçlendirilen ACE68, son derece hızlı 0,1 ms ultra düşük gecikme süresi sunar.www.gaming.gen.tr

MCHOSE Ace 60 Pro Black Gaming Klavye
Oyun deneyiminizi hızlandırmak için tasarlanan bu özel hall effect sensörlü klavye ile geleneksel mekanik tasarımların kısıtlamalarından kurtulun.www.gaming.gen.tr

MCHOSE Jet 75 E-sport Black Topographic Klavye
Olağanüstü 0,01 mm hassasiyete sahip JET75, her tuş vuruşunun kusursuz bir duyarlılıkla yakalanmasını sağlarwww.gaming.gen.tr

MCHOSE Ace68 E-sport Black Gaming Klavye
Yüksek frekanslı e-spor sınıfı bir çip ile güçlendirilen ACE68, son derece hızlı 0,1 ms ultra düşük gecikme süresi sunar.www.gaming.gen.tr

MCHOSE Ace 60 Pro Black Gaming Klavye
Oyun deneyiminizi hızlandırmak için tasarlanan bu özel hall effect sensörlü klavye ile geleneksel mekanik tasarımların kısıtlamalarından kurtulun.www.gaming.gen.tr

MCHOSE Jet 75 E-sport Black Topographic Klavye
Olağanüstü 0,01 mm hassasiyete sahip JET75, her tuş vuruşunun kusursuz bir duyarlılıkla yakalanmasını sağlarwww.gaming.gen.tr
Ace68 şu an alacağım büyük ihtimal var mı başka önereceğiniz yoksa bunlar bu fiyat bandında en iyisi mi?
Ace68 şu an alacağım büyük ihtimal var mı başka önereceğiniz yoksa bunlar bu fiyat bandında en iyisi mi?
Bir de mavi switch olmayanı var mı kafam cok agrıtıyor aktif kullanıyorum cok sıkıyor artık.
Blue degil hocam ismi öyle. Ice blue switche bakabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.