iLKereyyy
Hectopat
Daha fazla
Endorfy'i almakta karar verdim, çok teşekkür ediyorum yardımlarınız için. Şuan Redragon k512 shiva kullanıyorum membrane, bunun ederi ne kadar olur sizce?
![]()
VGN V87 Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
MCHOSE X75 %75 RGB Kablosuz Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-X75-1A)
MCHOSE X75, %75 düzeni ve 82 tuşlu aerodinamik tasarımıyla kompakt bir verimlilik modelidir.www.gaming.gen.tr
![]()
MCHOSE Z75S %75 RGB Kablosuz Hotswap Gri - Mavi Mekanik Gaming Klavye (MC-Z75S-1)
Alüminyum üst kapak kullanan Z75S, yüksek hassasiyet ve üstün dokunma kalitesi sağlayan şık, tek parça bir tasarıma sahiptir.www.gaming.gen.tr
![]()
MCHOSE G98 %98 RGB Kablosuz Hotswap Mavi Mekanik Gaming Klavye (MC-G98-2)
Daha az gürültü ve daha iyi yazma deneyimi için Gasket yapısı ve beş katmanlı ses sönümleyici dolgu içerir.www.gaming.gen.tr
![]()
MCHOSE G98 Pro %98 RGB Kablosuz Hotswap Siyah - Mor Mekanik Gaming Klavye (MC-G98S-3)
Oyuncular için mükemmel olan G98 Pro, olağanüstü performans ve stil ile oyun kurulumunuzu yükseltmek için tasarlanmıştır.www.gaming.gen.tr
![]()
MCHOSE G98 Pro %98 RGB Kablosuz Hotswap Turuncu - Mavi Mekanik Gaming Klavye (MC-G98S-7)
Oyuncular için mükemmel olan G98 Pro, olağanüstü performans ve stil ile oyun kurulumunuzu yükseltmek için tasarlanmıştır.www.gaming.gen.tr
Bu modeller yalıtımlı kasa olduğu için ses olarak endorfylerden biraz daha iyi olurlar ama düz siyah modelden vazgeçmem diyorsan endorfy de üzmez.
Endorfynin türkçe kanallarda incelemesi var mıdır sanmıyorum, anca reklam alırlarsa video yapıyorlar genelde, onun dışında yabancı olarak inceleme videolarını görmüştüm.